Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalia26

Rozgryźć faceta...

Polecane posty

Gość doczytałem do momentu
aparat nie ma znaczenia, ja akurat mam fioła i pewne zboczenie i chetnie bym taką dziewczyne pocałował- powaznie

Gość 5-10-15
Moze jednak jesteś gadatliwa i dlatego woli krótkie sms-y?! :) Tylko nie pisz, że sms-y wyglądają dokładnie jak twój post?! :D

Gość fajna żonka ;)
droga autorko ;) oceniasz i pytasz o radę na temat tego pana, a sama nie jesteś fair do obu panów, bo jak widać jesteś niezdecydowana ;) mówisz o jakieś separacji ze swoim chłopakiem, czekasz na spotkania z nowo poznanym ;) sama się zastanów jak TY traktujesz ludzi :) i uważasz się za inteligentną osobę, a wygląda na to, że chcesz mieć zawsze kogoś w pobliżu, nie wyjdzie z tym to może uda się z drugim :) po co właściwie jesteś w separacji? skończ jeden związek i skup się na drugim, bo w końcu sama zostaniesz :)

Przecież jak facetowi zależy to chyba próbuje się dowiedzieć na czym ewentualnie stoi " czyli do jakiego wniosku doszłaś ?

Gość za berdzo mu sie narzucasz
testami majacymi na celu oswiecic go, jestes na przegranej pozycji pomysl który facet chce taka babe takie jak ty to wieczne kłopoty

Gość konwalia26
Ja po prostu nie chcę pochopnie podejmować decyzji... A poznawszy kogoś, do kogo coś mnie pociągnęło - nie chciałam zaprzepaścić tej szansy. Wiem, że to nie jest w porządku. Decyzję w zasadzie już podjęłam.

Hmmm...spotykal sie z toba jak bylas w zwiazku..teraz jestes solo i on juz nie chce??? tez tak mialam kiedys....facet nie chce nic powaznego...dopoki bylas zajeta moglo byc , ale teraz wie ze jestes sama wiec mozesz chiec od niego czegos wiecej....panika....

Gość konwalia26
Sytuacja w normalnych warunkach byłaby dla mnie jasna - nie zależy mu. Ale dlaczego, kiedy wprost o to zapytałam - stanowczo zaprzeczył? I dlaczego pisze do mnie codziennie (a życie ma bardzo zabiegane)? Smsy są krótkie tak na marginesie;)

Gość konwalia26
czyli reasumując mam odpuścić i czekać, czy sprowokować spotkanie i szczerze z nim pogadać?

Ale dlaczego, kiedy wprost o to zapytałam - stanowczo zaprzeczył? " nie chce stracić koleżanki stara sie być po prostu miły i nic więcej

Gość fajna żonka ;)
o matko decyzje podjęłaś, to o co cały temat

czyli reasumując mam odpuścić i czekać, czy sprowokować spotkanie i szczerze z nim pogadać?" Myślę że możesz mu napisac tak : Drogi....Jesli będziesz miał ochotę na spędzenie ze mną kiedykolwiek miłego wieczoru to wiesz gdzie mnie szukać :) i zamilknąc ...

Gość konwalia26
Hehe no o to ja mam z nim teraz postępować. Bo związek zakończę definitywnie.

Gość fajna żonka ;)
idź zerwij czy zostań przy pierwszym, z drugim wszystko wyjaśnij, bo nie rozumiem o co tyle szumu :p my nie wiemy co siedzi w jego głowie, i jakie ma zamiary w stosunku do Ciebie, nie lepiej samej z nim o tym pogadać, a nie snuć zbędne teorie?

a nie snuć zbędne teorie? ale kobiety to UWIELBIAJĄ !!!!

Gość konwalia26
Drogi....Jesli będziesz miał ochotę na spędzenie ze mną kiedykolwiek miłego wieczoru to wiesz gdzie mnie szukać i zamilknąc ... I zamilknąć tak na poważnie? W sensie nie odpowiadać nawet na pytania? To trochę nieeleganckie i nie w moim stylu:/ regres napisz coś więcej o sobie, w jakim jesteś wieku chociaż :)

Gość konwalia26
Tylko, że ja nie chciałam od razu odkrywać kart w sensie dawać mu jasno do zrozumienia, że jest dla mnie kimś więcej i, że mam jakieś nadzieje wobec niego - myślałam, że samo to wszystko wyjdzie w praniu. Nie chciałam prowokować poważnych rozmów, zwłaszcza, że sam tego nie robił nigdy. Nie chcialam, żeby od razy myślał, że ma mnie w garści

I zamilknąć tak na poważnie? " nie na umyślnie :P a co ma tu mój wiek do rzeczy? Uwierz mi że koleś traktuję cię jak fajną kolezankę i nic więcej, Mozesz sie narzucac dalej ale jesli faceta nie pociągasz to i tak nic nie wskórasz

konwaliowa może na początek określ sie czego ty chcesz Bo jak cię czytam to myślę że masz zaburzenia psychiczne ... raz tak ,pozniej na opak raz chcesz szczerej rozmowy a pozniej jej nie chcesz :)

Gość fajna żonka ;)
Regres :) tak wiem, że uwielbiają, mój też mi to często powtarzał, aż się tej pseudo reakcji oduczyłam :) dlatego teraz zawsze tylko stawiam na rozmowę, a nie głupie dziwne domysły i tą niby kobiecą intuicję :)

Gość konwalia26
Chyba masz rację, może wtedy się opamięta - lub nie, ale przynajmniej nie będę mieć codziennie zatrutej głowy jego sms-ami i nadzieję, że może łaskawie zaproponuje spotkanie. Dziękuje. Wiek może dać obraz np Twojego doświadczenia życiowego:)

dlatego teraz zawsze tylko stawiam na rozmowę, a nie głupie dziwne domysły i tą niby kobiecą intuicję" pochwalam :)

Wiek może dać obraz np Twojego doświadczenia życiowego" 36 lat :)

Gość konwalia26
Regresowy.... Ja chcę poważnej rozmowy - ale nie chcę jej rozpoczynać, to facet ma walczyć, a nie ja...

Gość moja teoria
facet nie lubi poważnych związków umawianie się z tobą bawiło go gdy byłaś zajęta i nie deklarowałaś się niekórzy mają takie zboczenie że kręcą ich zajęte kobiety, bo tylko takie które wydają się nieosiągalne wydają sie atrakcyjne i warte zachodu coś w tym jest atawistycznego że kobieta która ma faceta automatycznie jest atrakcyjna dla innych facetów bo oni uważają że skoro jeden facet jej pragnie to widocznie jest tego warta a może bardziej chodzi o to że kobieta w związku ma więcej pewności siebie od tej samotnej desperacko poszukującej partnera ? facet który ma 38 lat i nie ma żony (choćby byłej), dzieci ani narzecznej jest dla mnie podejrzany, bo albo ma bardzo trudny charakter, problemy emocjonalne, problemy seksualne albo dominującą, kontrolującą matkę, która zawsze rozwalała jego związki

Gość fajna żonka ;)
autorko :) albo dzwonisz i mówisz, że chcesz z nim szczerze porozmawiać, spotykacie się i to robisz, albo piszesz sms'em, propozycję powyżej, i czekasz na Jego reakcję :) proste ? proste :)

Gość uwazasz sie za inteligentna
osobe a podstawy nie zauwazasz facet mówi ze zainteresowany a pokazuje zupełnie cos innego!!! no i teraz dla ciebie łamigłówka co wazniejsze ? jego słowa czy czyny ? poobserwuj wstecz jego zachowanie on najzwyczajniej w swiecie nie chce cie na kogos wiecej jak tylko zwykla znajoma naprawde tego nie zauwazyłas ? rada na przyszłosc ''nie słuchaj ludzi tylko ich obserwuj bedziesz miała wszystko na ich temat podane jak na tacy''

Gość moja teoria
to się nazywa sprzeczne sygnały jego czyny, jego słowa plus to co laska sobie wyobraziłana jego temat i co ona myśli że on myśli...i dlatego nie potrafi rozwikłać co jest rzeczywiste

Gość uwazasz sie za inteligentna
sprzeczne sygnały dokładnie tak ale to ona jako kobieta inteligentna [za taka sie podaje ]po paru spotkaniech i obserwacji typa powinna wiedziec na czym stoi a póki co stoi z palcem w dupie