Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sejmen

Czy ktoś ma aż tyle defektów w wyglądzie co ja?

Polecane posty

Gość sejmen

to mnie po prostu zabija... nic dziwnego, że nie mam i nigdy nie miałem żadnej kobiety a powodzenie mam dosłownie zerowe żadna dziewczyna na ulicy na mnie się nie spojrzy, w klubie to samo.. na uczelni rozmawiają ze mną tylko te z którymi się po prostu zadaję... ale wszystkie traktują mnie jako kolege, mimo, że do paru "startowałem" i oczywiście dostawałem kosza... no tak czy tak, oto moje defekty: - przede wszystkim niski wzrost który mnie skreśla już na starcie praktycznie u każdej kobiety, 172cm - przeciętna, dziecięca twarz... mam 23 lata a nadal mnie pytają o dowód jak chce kupić piwko, to naprawdę żenujące - królicze zęby.. to naprawdę smutne, że nie mogę się szczerze uśmiechać bo od razu pokazuje światu swoje kły a wygląda to wtedy conajmniej nieatrakcyjnie :/ - garbate plecy (od siedzenia przed kompem.. mam fatalną postawę, tyłek wypięty, klatka "kurza" i te okrągłe plecy... no co tu dużo mówić tragedia, nie mogę nawet w koszulce chodzić bo rzuca się to w oczy - mógłbym jeszcze dodać, że jestem zajebiście wąski, po prostu mam wąskie kości obojczykowe i może od jednego bara do drugiego mam max pół metra... ehh (na siłkę chodzę, to nic nie daję....) do tego wszystkiego mógłbym dodać takie rzeczy jak: biedak (nie mam nigdy na nic kasy, rodzicie bardzo mało zarabiają.. mamy na 3 osoby raptem 1500zł , gdzie same opłaty sięgają prawie 2k miesięcznie), głąb dzięki mojej super pamięci nie jestem w stanie niczego się nauczyć.. po prostu nie jestem w stanie, nawet jakbym siedział i cały dzień kuł... nie wiem czego to jest skutkiem mało odważny... a raczej powiedzmy sobie szczerze: pizda.. jak ktoś się na mnie spojrzy to od razu mam miękkie nogi i odwracam wzrok TRAGEDIA!!

Gość niedlapsakielbasa
kiedys podobnie ktos pisal ....wiec chyba ci sie nudzi

Gość moglabym sie nie starzec
idz do pracy

Gość sejmen
nie mam jak iść do pracy, ponieważ studiuję dziennie a po uczelni mam swoje zajęcia na siłowni

ahaaaaaaaaa, nie no jasne:D

Gość ghjnyjkyukmy
a to jeszcze tacy gargamele istnieją ? :D

Gość sejmen
to nie jest śmieszne... bo o ile gruba brzydka baba zawsze może coś ze sobą zrobić, np schudnąć, pójść na solare, dobrze się ubrać, wypicować generalnie i będzie już w miarę dostępna dla oka, tak ja nie mam absolutnie żadnych alternatyw

Gość sejmen
mam jedną tajemnicę, świetnie rucham

na ktorym roku studiow jestes?

Gość sejmen
na 3

to najgorsze za Toba, won do roboty na pol etatu, zaobisz sobie na lepsze ciuchy, moze na aparat do zebow odlozysz z czasem, a na silownie tez znajdziesz czas jak bedziesz chcial:O jestem biadolacym facecikiem i glownie z tego powodu jetsem samotny:O

Gość sejmen
// to najgorsze za Toba, won do roboty na pol etatu, zaobisz sobie na lepsze ciuchy, moze na aparat do zebow odlozysz z czasem, a na silownie tez znajdziesz czas jak bedziesz chcial jestem biadolacym facecikiem i glownie z tego powodu jetsem samotny // najgorsze za mną? chyba sobie jaja robisz... wlasnie przede mną dopiero na pół etatu? niby gdzie? niby jako kto? nie badz smieszna...

Ty nie badz smieszny, jestes uzalajacym sie nad soba obibokiem. mo kochany, drugi rok jest najgorszy, mozesz sc chcoiazby do kfc, czy innego tego typu punktu, tam monz apracowac juz od 2 dni w tygodniu, cos bys sobie dorobil:O ale ok, siedz na necie i mow, ze nie masz czasu:D buziaki i powodzenia!

Gość gfhgjghkhk
sajmen ale tobie tez by sie nie podobala przecietna dziewczyna ;)

Gość sejmen
// sajmen ale tobie tez by sie nie podobala przecietna dziewczyna // jestem już tak zdesperowany , że wezmę każdą kobietę, która choć troszkę mi się podoba... // mozesz sc chcoiazby do kfc // nie wyobrażam sobie pracy w kfc, mcd i innych tego typu restaruacji do tego nie mam konta bankowego, nipu i badań lekarskich, nie chciało by mi się z tym pieprzyć i załatwiać

Gość studentkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam ja mam cellulit i rozstępy za gruby brzuch za mały biust krzywy nos nieidealną cere itd itp no i??????????????????????? mam faceta. Po prostu niektóre wady idzie tuszować. Nie pokazuje tyłka na ulicy, wiec ludzie nie widzą cellulitu i rozstępów. Brzuch tez idzie ukryc, Gorzej z nosem A zęby mozesz wyprostować aparatem!!!!!!!!!!!!

Gość sejmen
studentka.. spoko, masz troche wad, ale masz jedna podstawową zalete a mianowicie, masz cipe.. i ze znalezieniem bylejakiego faceta raczej nie masz problemu

Gość Alerga a
A ty masz huja i co. A Ty szukasz tylko laski do jebania? Bo to widać po twoim pisaniu. A ja jestem bardzo ładna itd. I też nie mam faceta bo czekam na miłość. I ty też poczekaj na miłość a nie jesteś zdesperowany i pierwsza lepsza oby cipe miała może dlatego jesteś sam bo mało inteligentny jesteś heh.. To albo się zmienisz i znajdziesz fajna laskę albo taka jak ty i będziecie się tylko ruchac bo co więcej nawet pogadać nie ma o czym. I nie pierdol że to o wygląd chodzi. Facet nie musi być ładny tylko zadbany pamiętaj!

Gość sejmen
/// A ty masz ch*ja i co /// i gówno właśnie... z kolei kobieta ze wzgledu na to ze ma cipe, to nie zna pojecia celibat i samotnosc