Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziswnadziwnadziwna

czy w ciazy spicie w stanikach

Polecane posty

Gość dziswnadziwnadziwna

czy bez? Bo mi sie piersi troche powiekszyly i boje sie, ze mi oklapna i nie wiem czy spac w staniku, czy bez?

Gość nie możesz spać w staniku
bo po pierwsze będzie ci niewygodnie, po drugie uwierający stanik będzie utrudniał dobry przepływ krwi. W sprawie oklapnięcia nie ma znaczenia spanie w staniku czy bez. Bez sensu pomysł żeby spać w staniku. kup sobie lepiej jakiś krem do biustu

Gość gargamelka..............
nie .... jakos nie przyszlo mi to do glowy ;)

Gość sebilianka_klich
No kurcze, nie spisz przeciez w takim staniku z bardotką tylko chociazby w takim bawełnianym i bardzo delikatnym http://www.beautybelly.pl/9-biustonosze-ciazowe Mnie już po 5mc bardzo to pomogło przetrwac uczucie bolesności piersi.

Gość wczesniej był ten temat
poruszany i dziewczyny pisały ze spały w stanikach bo nawet ginekolog im zalecał zeby piersi potem nie były w fatalnym stanie. Chodzi o to żeby spać w staniku ale typowo ciążowym dobranym przez brafiterke- takiego stanika się nie czuje, wiem bo sama mam i w nim śpię.

Gość wczesniej był ten temat
i dotyczy to duzych piersi jak ktoś ma pryszcze typu A to niech sobie daruje ale D E no to juz trzeba

Gość ja zawsze mam duże piersi
takie, ze rozmiarówki często brakuje:P musiałabym więc całe życie spać w staniku. a nie śpię. a mimo tego i dwóch ciąż wcale nie są oklapnięte. oczywiście karmienie zrobiło swoje ale piersi wyglądają wciąż dobrze.I nie przesadzam bo potrafię spojrzeć na siebie krytycznym okiem. Ale akurat biust mam ok. żeby piersi oklapły od spania ich właścicielka musiałaby mieć do tego predyspozycje.

Gość nie, nie spię
w chomącie, toż to niewygodnie

Gość janka_
nie. i tak w ciąży jest niewygodnie spać z tym brzuchem.;) za to w czasie karmienia chyba trzeba będzie spać w staniku ze względu na laktację.

Gość nie nie nie,nie dalabym rady
Nie mam duzego biustu na szczescie. Przed ciaza to bylo 70 C, teraz 75E. Jak widac podrosly,ale nie na tyle,zeby grawitacja tak im ciazyla. Natomiast nawet jak wracam z pracy do domu to pierwsze co robie to sciagam stanik bo jest mi nie wygodnie. Moja skora lubi oddychac,wiec niczym sie nie opinam,szczegolnie w domu i w nocy.

Gość cvbnmcfvbn
nie spałam w ciąży w staniku i podczas karmienia piersią też nie śpie. Mam duzy biust ale wolę na noc dość obcisłą koszulkę i wkładam w nią pieluchę. Noszenie non stop 24 godziny stanika i wkładek laktacyjnych jest dla mnie nieprzyjemne. Z dobrym stanikiem też mam problem, dwa które kupiłam na koniec ciąży są w tej chwili za duże w obwodzie, mam dwa następne ale akurat jeden jest po dniu do prania, drugi mam na następny dzień. W moim mieście nigdzie nie kupię stanika 60F ani 65G

Ja nie, ale niektore moje kolezanki zwlaszcza pod koniec ciazy spaly w stanikach, bo biust im sie rozlewal jak chcial. Mnie sie osobiscie wydaje, ze to niewygodne.

Gość donnatkowska
Ja kupiłam sobie ten z beautybelly. On jest bardzo fajny ten stanik dziewczyny bo jest bezszwowy. Naprawde polecam, bo wygodnie sie w nim spi.