Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość www.naturaspa.aromagroup.pl

Perfumy, kosmetyki, aromaterapia

Polecane posty

Gość www.naturaspa.aromagroup.pl

Polecam kosmetyki firmy AromaGroup, na tej stronie http://naturaspa.aromagroup.pl/ możecie je zakupić z dostawą prosto do domu. Świetne są maseczki. Perfumy to odpowiedniki znanych perfum. Ich trwałość jest taka sama jak w oryginalnych. Na maila mogę wysłać listę odpowiedników.

Gość gość
ja z aromaterapii korzystalam tutaj www.bsmira.com polecam kazdej ten typ relaksu, nigdy nie bylam na czyms podobnym, niesamowite doznania

Gość gość
Ja olejki naturalne kupuję u siebie w aptece w mieście (http://aptekapultusk.pl/). Bardzo lubię, szczególnie wieczorami sobie usiąść i się zrelaksować w taki sposób.

Gość gość
Ja kupuję olejki przez aptekę internetową http://www.aptekamirowska.pl/, mają całkiem dobrą ofertę zapachów, jest z czego wybierać. Lubię sobie czasami zrobić inhalację, jak mam zatkane zatoki, od razu lepiej mi się robi.

Gość gość
ja sama kupuje sobie takie olejki aromaterapeutyczne u www.profarm.com.pl swietna sprawa, zupelnie inaczej sie po nich czuje

Gość gość
jezeli chodzi o aromaterapie to domowa jest mizerna, ale na pewno warto wybrac sie na jakies profesjonalne zabiegi, tutaj moge polecic www.bsmira.com

Dziewczyny (i Panowie - jeśli jesteście), lepsza aromaterapia w domu naturalnymi olejkami niż w jakimkolwiek spa czymś sztuczo-chemicznym. Zanim kupicie olejek eteryczny zastanówcie się, czy coś co powstało z mega ilości kwiatów, płatków, albo innej części rośliny może kosztować 7,5????? Widziałam jakiś czas temu na blogu, że dziewczyna posmarowała się olejkiem z drzewka herbacianego bezpośrednio na twarz i jej wyskoczyła jakaś mega plama. No wyskoczyła, ale jestem na milion % pewna, że to nie był prawdziwy olejek eteryczny. Bo ja regularnie stosuję olejek eteryczny z drzewka herbacianego nierozcieńczony, choćby na skaleczenia moich dzieci. Tak samo lawendę. I jakoś jeszcze żadne z nich nie spaliło sobie olejkiem skóry. Olejki, których używacie muszą być naturalne. Jeśli to ma być olejek z lawendy, to niech to będzie olejek Z LAWENDY, a nie o zapachu lawendy zrobiony z jakiegoś chemicznego syfu!

Gość gość
jezeli chodzi o detaliczne kupno olejkow oraz kosmetykow niezbednych do armoaterapii to polecam sklep www.sklep.profarm.com.pl sama tam kupuje od dawna i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
ja osobiście olejki do aromaterapii domowej kupuje u www.sklep.profarm.com.pl naprawde Duzy wybor i dobre ceny

Gość gość
ja moge polecic generalnie asortyment sklepu www.sklep.profarm.com.pl kupuje tam swietne olejki w niskich cenach