Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlelelenka

Do świeżych Mamuś.

Polecane posty

Gość Mogę ci napisać bo ostatnio
Wiesz, są też lekkie wózki 3w1 i 2w1. Nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz, ale jeśli w dużym mieście albo masz blisko do dużego miasta to polecam ci zajrzeć w czasie najbliższej mega wyprzedaży do Mothercare i obejrzeć np. model My3 lub My4. Są to wózki w których gondolę przerabia się na siedzisko (nie ma osobno gondoli i osobno siedziska) na aluminiowych stelażach 3 lub 4 kołowych. Są mega lekkie i łatwo je wnieść czy znieść z piętra (2 na pewno nie stanowią problemu). Pasują do nich foteliki Maxi-Cosi i chyba jeszcze Mothercare (trzeba kupić osobno, bo nie są w zestawie). Na wyprzedaży cena takiego wózka to coś koło 1000 zł bez fotelika. Mają dobrej jakości tapicerki i bardzo ładne kolory. http://www.mothercare.com/Mothercare-Mychoice-3-Wheeler-Pushchair-Chassis/dp/B001NM0NIS http://www.mothercare.com/Mothercare-Mychoice-Pram-Pushchair-Chassis/dp/B001NLZ0NW?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=42764041&sr=1-1&qid=1329322568&pf_rd_r=14CT2112RRVRG1NWK3B3&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7 Ja mam seledynowy My3 z ubiegłorocznej wyprzedaży i jest super. Ogólnie w czasie wyprzedaży można tam kupić mnóstwo akcesoriów do 30-50% taniej.

Gość Mogę ci napisać bo ostatnio
Ubranek jak mieszkasz w mieście nie kupuj przez internet ani na Allegro (o ile nie celujesz w używane), bo się po prostu nie opłaca. W czasie wielkich wyprzedaży przejedź się po sieciówkach w galeriach, zajedź do Tesco i obkupisz się po wsze czasy. Kosmetyki najtaniej kupisz w Rossmannach albo jak się trafi promocja to Super-Pharm. W Smyku i hipermarketach są z reguły najdroższe (poza okresami wyprzedaży i różnych akcji).

Gość jakos tak bedzie
co do ubranek w smyku... ceny sa z kosmosu jak dla mnie i wszystko takie jednokolorowe

Gość eufhbk
..a są nieświeże? :P