Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelly_Belly

Jestem za wprowadzeniem rutynowego obrzezania chlopców po porodzie!

Polecane posty

Gość Nelly_Belly

Kto jest ze mną?

Gość Nelly_Belly
A to że wszyscy chłopce będą mieli wreszcie piękne i czyściutkie członki, a nie jakieś słoniowe trąby.

Gość Stanisław Michalkiewicz
Oto kolejny dowód na to że istnieje spisek mający na celu przygotowanie w Polsce nowego miejsca dla osadnictwa Żydów, bo w Izraelu już im się pali pod podeszwami.

czysciutkie?... to co Ty za facetów spotykałas, chyba tylko brudasów! Ja jestem temu przeciwna, uwielbiam ssac tę skórkę! :) a jak jej nie chce to poprostu sciagam... fajnie miec wybór ;)

Gość olonio
E tam Stasiu, mnie sie wydaje ze to kolejne marne prowo ze strony sfrustrowanych fetyszystek obrzezania

A ja jestem za rutynowym przetestowaniu wszystkich kobiet przez facetow, ktore ukonczyly 18-ty rok zycia, celem przystosowania ich do zycia...:-)

Gumowy Joe A ja jestem za rutynowym przetestowaniu wszystkich kobiet przez facetow, ktore ukonczyly 18-ty rok zycia, celem przystosowania ich do zycia... ......w wielodzietnej rodzinie:classic_cool:

V, nie chodzi o rodzine (nie srajmy do wlasnego gniazda), mysle w bardziej szerokokatnym wymiarze :-)

taaa i faceci akurat nadają sie do tego idealnie :D

Gumowy masz juz wstepny projekt na niezły biznes :classic_cool: tylko teraz biznes plan szyld i jechane 🖐️

Gość olonio
w sumie Stasiu mozesz miec calkowita racje

i jak na samouka przystałam sama sie uczyłam od 18 :classic_cool:🖐️ ale uczymy sie całe zycie :D moze mnie czyms zaskoczysz?:)

Wiesz sama mam syna i nie wyobraża sobie takiego małego chłopca obrzezać, to boli . Jak kiedyś sam będzie chciał to jego sprawa.

Gość wujekstaryhuejk
a kobiety powinno się sterylizować chemicznie do 20 roku życia bo strasznie się puszczają

Dwanaście gwiazdek na fladze unii jewropejskiej symbolizuje 12 pokoleń Izraela

Gość obes
do zalozycielki tematu. sama sobie obrzezaj lechtaczke bo w wiekszosci wypadkow malo kiedy lechtaczka wystawia glowke. a zarazem wszystkim co maja firanki przyciac wargi. bo wyglada to jak by wnetrznosci mialy zaraz wypasc. pozdro

Żydzi zakazali też malowania na karetkach pogotowia w całej Jewropie znaku krzyża, i wprowadzili zamiast niego emblemat oparty na swojej tarczy Dawida

Gość wujekstaryhuejk
podobno te żydy marki china ucinają drąga i wstawiają kość

W sumie ja nie mam nic przeciwko ich praktykom religijnym(własna sprawa tych osób) ale sam się nie dam obrzezać. To o czystości to mit, poczytaj sobie badania. Równie dobrze mogłabyś żądać wprowadzenia obrzezania kobiet i ciekawe jak wtedy miłoby Ci było :-). Albo spełniania każdej fantazji mężczyzn...

Gość porzaaadna
a ja jestem za tym żeby takim jak załozyciel/ka tego tematu upierdalać łby jeszcze przed urodzeniem i wyrzucać na śmietnik co wy na to ?

Gość z drugiej strony zakaz
obrzezania uchronił by Europę przed zalewem brudasów w turbanach i innej zarazy z midel-istu

Gość fancycboy*
Jasne a ja jestem za tym by przeprowadzać każdej dziewczynce obrzezanie a la somalia .Mniej się potem koorwić będą ..che che.