studentka2012 0 Napisano Luty 15, 2012 czy jeżeli, przy wykonywaniu testu ciążowego mocz zebrałam do metalowej zakrętki, to test wyjdzie wiarygodny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Verdis Napisano Luty 15, 2012 czy ja wiem chyba nie . Niektóre testy to nawet pojemnika na mocz nie maja masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka2012 0 Napisano Luty 15, 2012 no w lasnie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Luty 15, 2012 a dlaczego miałby wyjść niewiarygodny??? jeśli nakrętka była czysta, to wynik jest wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka2012 0 Napisano Luty 15, 2012 był umyty, ale pewnie tam jakies drobne paproszki byly... to chyba nie zmienia faktu, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Luty 15, 2012 nie. test wykrywa obecność lub jej brak beta hcg. nie paproszków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka2012 0 Napisano Luty 15, 2012 test wykonany po 6 tyg od stosunku, czyli mam byc spokojna?! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Luty 15, 2012 a to ja nie wiem, zależy jakie masz długie cykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka2012 0 Napisano Luty 15, 2012 miałam 28 dni, i wlasnie ostatnio mi się spóźnił tydzień, więc chciałam go powtorzyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka2012 0 Napisano Luty 15, 2012 mialam co 28 dni, ostatnio mi się spóźnił tydzien, pierwszy raz w zyciu i chiałam go powotrzyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilia23 Napisano Luty 17, 2012 ale to dostalas ten okres?jak wynik testu?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka2012 0 Napisano Luty 17, 2012 dostałam krwiawienia ale było inne niż zwykle, więc powtórzyłam go w odstepie czasu czyli 6 tyg po stosunku, wynik negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach