Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona i zdziwiona

Napiszmy do Sadu Okregowego w Katowicach w sprawie uchylenia aresztu morderczyni

Polecane posty

Gość zniesmaczona i zdziwiona

Ja zaraz napisze że to jest jakas kpina!Mozna zamordować dziecko(chyba nikt nie ma watpliowści ze to bylo morderstwo a nie nieszczesliwy wypadek)i wyjśc z aresztu a jak ukradnie ktos bułkę to idzie siedzieć!Jeszcze niech tę męndę przeproszą ze musiała dwa tyg spedzic w areszcie:O Smiech na sali!Wstyd mi ze zyje w tak popierdolonym kraju jakim jest Polska :O Tu jest adres meilowy do Sadu,który wydał nakaz uchylenia aresztu Katarzynie W.Napiszcie tam,niech wiedza ze nie jestesmy tepym narodem! http://www.katowice.so.gov.pl/250/kontakt

Gość belle kommo
no przecież ty jesteś tępa, skoro taki "jasnowidz" z ciebie...

Gość moniśkaa
macie się czym podniecać, prawie ciągle rodzice zakopują swoje dzieci, a tylko ta sprawa taka nagłośniona. u mnie w Białej Podl. na pierwszej stronie jest artykuł we wczzorajszym,,Słowo Podlasia" Rodzice zakopali pod brzozą synka". Zrobili to pół roku temu a teraz się przyznali. Nikt tam zniczy nie pali, nie wyzywa rodziców. i ja się pytam czy to normalne? Znaleźliście sobie kozła ofiarnego z tej Kaśki i tyle.

Gość mądralo jedna
do zniesmaczona i zdziwiona jest coś takiego jak domniemanie niewinności i nawet jeśli się przyznała nie musi być winna. może kogoś chroni. dajcie jej spokój i tak ma przekichane