Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkaksisd

Chcę rozjaśnic włosy ale nie wiem czy to nie błąd pomocy!

Polecane posty

Gość jkkaksisd

Dziś zamierzam kupic rozjaśniacz, ponad miesiąc temu rozjaśniłam włosy zrobiłam pasemka u fryzjerki, a wcześniej rozjaśniałam stopniowo co dwa tyg farbą ( nie rozjaśniaczem) i teraz po prawie miesiącu chcę rozjaśnic już całkiem włosy rozjaśniaczem bo gdzie nie gdzie mam rudawe i cemniejsze kolory a chcę miec całe bląd włosy i mam pytanie, czy kupic ten rozjaśniacz i zaryzykowac czy kupic farbę?

Gość KIKKULINKA562348
na pipce ogól włosy

Gość sdfbgvhur
a nie lepiej iśc do fryzjera i skorzystac z doświadczenia fachowca?

Gość 344444444444
idz do fryzjera te jasniejsze spalisz a ciemniejsze beda rude ...

Gość jkkaksisd
a jak będę postępowac według instrukcji w opakowaniu tego rozjaśniacza to chyba mogę rozjaśnic w domu? kupię możliwie jak najlepszy rozjaśniacz najmniej palący włosy

Gość 344444444444
nie kupisz bo sa tylko w sklpeach fryzjerskich i bez odpowiedniej kontroli i tak je spalisz:/ farbuje wlosy od 6 lat rozjasniaczem i uwierz mi ze mozesz sobie zobic krzywde raz zmienilam fryzjerke i spalila mi wlosy robias odrost i to przy glowie i ciagnely sie jak guma minal rok i jeszzcze mi dobrze nie odrosły:/ w sieciowkach masz tylko rozjasniacze joanny delia londa itd dramat aleobojetnie jaki rozjasniacz to rozjasniacz obojetnie jakiej firmy moze ci zjebac wszytsko;]

Gość co za idiotyczne stwierdzenie
popieram, rozjaśniacze to syf już lepiej kup Garniera Nutrisse , któryś numer powyżej 100, to są farby superrozjaśniające, nie dają rudego odcienia

twój "bląd" to błąd heheh naucz sie moze ze pisze sie blond a co do rozjasniacza to idz dziewczyno lepiej do fryzjera swoją drogą ja was podziwiam ze sie nie boicie takich eksperymentow w domu robic

Gość GejTwoimPrzyjacielemJest
Ja dla mojego misiaczka rozjaśniałem włoski łonowe. Robiłem to u profesjonalnego fryzjera. Polecam...

Gość 344444444444
jasne garnier na pewno jej pomoze :D u mnie np zadna farba nie jest w stanie rozjasnic bez rudego odcienia a kupowalam wsyztskie niby wlasnie zimne odcienie a jestem naturalna blondynka wiec nie mam czarnego odrostu wszytsko zalezy od napigmentowania wlosa bo kazdy ma inne

Gość gggggsgsgssg
problem polega na tym, że już rozjasniałas włosy wielokrotnie w krótkich odstępach czasu, więc możesz się przejechać na kolejnym rozjasnianu i zostać z gumowatymi kruszącymi się piórkami. a to "farbowanie" to zakładam, że było jednak na blond- taka farba również zawiera rozjaśniacz i działa tak samo- jakbyś robiła jakimś delikatnym tonerem, to byś mogła tego nie liczyć.

Gość jkkaksisd
wiecie co, chyba się jednak zapiszę do mojej fryzjerki bo mogłabym dziś popełnic straszny błąd rozjaśniając włosy w domu. Dzięki za rady kochani:)