Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaniula

Dlugo trwajace zapalenie pochwy w 7 miesiacu ciazy! Help!

Polecane posty

Gość alaniula

Witam, poradzcie. Juz od okolo 2 tygodni czuje pieczenie swedzenie, zolte uplawy itd, na wlasna reke wzielam 1 opakowanie feminelli vagi c- takich globulek dopochwowych. Bylam wczoraj na badaniu ginekologicznym i lekarz tam zagladal - na oko bylo ok ale zrobil posiew i wynik powinien byc dopiero w ten piatek to jade do lekarza z powrotem za 3 dni z wynikiem.Zaniepokoilo mnie bo lekarz pytal czy od dawna mam to zapalenie bo to moze miec wplyw, jak juz pisalam od 2 tygodni i jeszcze trzeba czekac do piatku az lekarz wdrozy leczenie. Ale moze miec wplyw na co? na porod? martwie sie :/

Gość w ktorym dniu cyklu
ja tez mialam i to prawie non stop przez pierwsza ciaze (dziecko zdrowe), w drugiej ograniczylam mycie- tylko raz dziennie i tylko woda, zero przesiadywania w wannie z plynami do kapieli. Pomoglo

Gość alaniula
ale ja wlasnie podmywam sie 2 razy dziennie biezaca woda i tylko biezaca, nie biore kapieli, dopiero teraz kupilam sobie jakis plyn do higieny intymnej z ziaji w aptece bo nie moge wytrzymac, czasem jest to nawet uczucie bolu w pochwie, raz mialam na poczatku 4 miesiaca zapalenie ale grzybicze wyszlo z posiewu,dostalam globulki i przeszlo, a teraz nie wiem co za swinstwo i skad :/

Gość w ktorym dniu cyklu
a jakie majtki nosisz??? Bo ja przerzucilam sie tylko na 100% bawełny