Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l;nlnpn

cale zycie wmawiano mi ze nic nie znacze i nic nie jestem warta--

Polecane posty

Gość l;nlnpn

a ja nie umiem przelamac tego myslenia

Ja tez sie z tym spotkalam zwlaszcza od starszych osob...bo kiedys tak bylo wielkimi madrcami byli tylko starzy po przejsciach i plecakiem doswiadczen oraz jedyny przekaz informacji to byly tylko ksegi.....ohhhh naszcescie zyjemy w swiecie gdzie sie wszystko zmienilo bo ci starsi co sie uwazali za wszechwiedzacych to tak naprawde g... wiedza gdyz nie umieja wladac komputerem ktory jest oknem na swiat i wiedze ...to my mlodzi wiemy i umiemy o wiele wiele wiecej.

Gość zmarnowałaś cały tydzień
psycholog, terapia i NLP

Gość kill bill2
to tak naprawde g... wiedza gdyz nie umieja wladac komputerem ktory jest oknem na swiat i wiedze ...to my mlodzi wiemy i umiemy o wiele wiele wiecej. doceniam umiejetności... przestrzegam przed zadufaniem ;)

Gość ona czyli ja 24
Dobry psycholog moze Ci pomoc, albo praca nad sobą

kil bil to oni sa zadufani ...nie maja racji bo czegos nie wiedza to potrafia ci skoczyc do gardla bo wciaz mysla ze wszystko wiedza...np: idz do jakiegos starego lekarza to cie bedzie tak leczyl ze sie w grobie znajdziesz...umieja tylko przepisywac leki za ktore biara pare procent od sprzedazy bo sie w ogole nie znaja na nowoczesnej medycynie...pewnie nie wszyscy tacy sa ale niestety wiekszosc.

Gość kill bill2
pewnie nie wszyscy tacy sa ale niestety wiekszosc. i młodych i starych... najmadrzejszą osobą jaką w zyciu spotkałam była staruszka bez skończonej podstawówki,,, tak więc bez generalizacji, bo jest cała prawda, pół prawda i statystyka :D

Gość poszturchaniec
Też miałam tak wyprany mózg, przez męża :( I choć poszedł z jakąs qrewką w diabły już parę lat temu czasami te podłe słowa do mnie wracają i wpadam w czarną dziurę. Trudno pozbyć się negatywnego myślenia na swój temat ale ja walczę. Ty też musisz!