Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drozd leśny

Czy sa jeszcze oralne DZIEWICE?

Polecane posty

Gość drozd leśny

Jak w pytaniu .Czy można spotkać normalną psychicznie i choć przciętnie urodziwą niewiastę która do 22-25 roku życia nie robiła komuś loda ? Dla mnie oral to tylko w miłości .Nie zapuścilbym jęzora w tzipę jakiejś lafiryndzie czy lasce na jeden numer . A tu czytam że dla wielu z was to jak zjeść bułkę -pociągnąć fiuta kolesiowi z którym nic poważnego nie planujecie .Bez uczucia ot tak sobie połknać przy seksiku jego wydzieliny... Jak kochacie to o.k. Ale lód z pierwszym lepszym -podobno nawet divy z odlotów-przynajmniej częsć- nie biorą bez gumy klientom nie mówiąć już o połyku... Czemu oral tak sie zbanalizował pytam was kobiety /? No dobra macie chcicę idziecie z jakimś do wyra ale czemu musicie od razu połykać ? Nieraz mnie wstręt ogarnia jak chce sie całować z laska i myśle że ona miała w TEJ buzi kutasy kilku menów ..Może jeszcze kolesi których znam.To mnie powala . Czy ja jestem staroświecki czy też inni koledzy myśla podobnie ? Panie też spytam -czemu tak łatwo robicie loda ?

Mamy podobne odczucia. Jak tylko pomyślę sobie sobie, że jakś laseczka tymi samymi ustami, co mi wcześniej robiła loda będzie potem pieścić twoje wargi to mi się niedobrze robi. :-o

Gość Suniiaaa16
Bo lubimy. :D

Ja mojemu mezowi wzielam dopiero po ro roku bo tak jak mowisz to jest zbyt intymne.Wiec nie wyobrazam sobie brac komu popadnie.

Gość asssdddf
drozd, jesteś bardzo staroświecki laski myją zęby, a po kilku dniach nie ma nawet 1 atomu wydzieliny obcego faceta

aha, czyli podswiadomie szukasz jakiegos dopelnienia? czesto zdarza ci sie taki kryzys sumienia? :-)

Ja ma 21 lat i mam podobne zdanie jak ty - będąc kobietą. Z obecnym jestem 2 lata, z nim tez straciłam dziewictwo, przez pierwszy rok po prostu tego nie było, po roku chcąc urozmaicić "te" sprawy po prostu to zrobiłam i sprawia mi to przyjemność. Ale z kobietami, które siebie nie szanują nie łączy mnie nic, robię to kiedy chce, on nawet o tym nie wpomina a jesli juz do tego dochodzi on nawet nie pomyślałby zeby moje usta wykorzystać do zaspokojenia się, jest to zazwyczaj pieszczota poprzedzająca czynnosci w których i ja mam przyjemność. Nie rozumiem kobiet traktujące swoje usta jak sztuczną waginę z sex shopu, nie mającą oporów gdy obcy facet konczy w jej ustach i traktuję ją jak szmate.

To, ze na obczyznie to juz zrozumialem, ale gdzie konkretnie, moze wlasnie tam gdzie ja jestem? :-)

Gość Zabawne.,.,
Też czasem mam tak że jak podaje lasce kutasa to myślę ze mogła się tymi ustami całować z takim kolesiem jak autor topiku... brrrrrr

eeee, to troche nie w ta strone, ale mialem zamiar odwiedzic norweskie fiordy w tym roku i poprzygladac sie corocznym godom waleni :-)

Jesooo następny!:P Swojego czasu produkował się taki, co to nie mógł ścierpieć- ,,przygodnego anala''... Więcej was matka nie miała?:P