Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drozd leśny

Czy sa jeszcze oralne DZIEWICE?

Polecane posty

Gość frdsgtfrs
"Dziewictwo stan kobiet lub mężczyzn przed podjęciem stosunków seksualnych" I u facet i u kobiety określa się je tak samo. Tylko, że kobiety lubią mataczyć i oszukiwać.

"Jakby mi kobieta po oralu i analu powiedziała, że jest dziewicą to bym ją wyśmiał." a NocnyMotyl wyśmiałaby Ciebie (no offense motyl, ale mnie to naprawdę bawi:D) a swoją drogą, fajnie, że można podyskutować z facetem, więc poprzedniku-mówiąc o oralu masz też na mysli sytuację, w której kobieta jest stroną bierną?

idąc waszym tokiem myślenia- jeżeli prawiczek zrobił dziewczynie minetę, to wg. was nadal jest prawiczkiem, czy już nie? trochę absurdalna ta dyskusja, bo tak na prawdę i jedna strona i druga ma rację, zależy jak to rozpatrywać... Ja to widzę w kwestii fizycznej i w kwestii psychicznej.. i chyba nie jest tak, że jedna teoria jest w 100% poprawna, a druga błędna.

wg mnie jesli zrobił minetę to zaden z niego prawiczek bo oral to tez seks jak sama nazwa wskazuje. analogicznie do kobiet, jesli robią laskę, to zadne z nich dziewice.

,,analogicznie do kobiet, jesli robią laskę, to zadne z nich dziewice.'' A jeśli są lizane to już nie tracą ,,oralnego dziewictwa''(:D), bo tylko robiąc laskę uprawiają seks oralny:P ,,A jezeli kobieta ma jeszcze strzępki błony, bo została niedokładnie zdeflorowana, to co, jest wg Ciebie pół-dziewicą?'' Chciałabym tylko nieśmiało przypomnieć, ze teorie o pół-dziewicach(:D!) są nie moje.:P Albo jest się dziewicą i ma się nieprzerwaną(ta ,,niedokładność defloracji'' szczerze mnie ubawiła:D) błonę w pochwie... albo się dziewica nie jest. Nie ma czegoś takiego jak pół-dziewica, ćwierć-dziewica czy dziewica- w jednej setnej :D I Tym oto wpisem zakończę swój udział w wątku, coby się nie powtarzać.:) Zresztą, każdy ma prawo do układania własnych teorii... a jak są pokrętne i niekonsekwentne od razu widać;)

Gość 26 03
ja jeszcze tego nie robiłam...ON zrobił mi to zrobił...myslałam że będe mogła MU to zrobić ale jednak nie...poza szybkim całuskiem nie dałam rady...

Gość dr.wlad
Nastolatki zaczynaja przeciez od seksu oralnego.