Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulitmatume

Dlaczego trafiam na takich palantów nie ma już prawdziwych mężczyzn?

Polecane posty

Gość ulitmatume

Dlaczego faceci nigdy nie wpadną na pomysł żeby kupić jakiś kwiatek ? trzeba troszczyć się o ukochaną kobietę interesować się nią? dlaczego jest tyle palantów co to nie oni ,seks od razu najlepiej zero starania się ,jeszcze wyślę sms raz na tydzień bo nigdy nie ma czasu..... :( i jak tu znaleźć prawdziwe uczucie żeby wzajemnie się wspierać pomagać rozpieszczać Ja już straciłam nadzieję

Gość scasdcas
Jeżeli chodzi o waleltynki to z tego co wiem nie jest to kolejny dzień kobiet. A Ty co Mu kupiłaś? Zrobiłaś jakąś niespodziankę?

Gość nie no wybacz
są mężczyźni, którzy się starają, ale takie coś was nie interesuje, bo co to za przyjemność dostać na tacy to czego oczekujemy i to całkowicie za darmo... ja się starałem i walczyłem, a i tak wybrała tego który Ją olewał... takie życie... Ci którzy się starają są wykorzystywani tylko dla podbudowania waszego ego, taka prawda...

Gość w dupie z babami!!!!!!!!!!1
koplejna narzeka na tych, ktorych trafiala, ale jakby miala milego, to by byl ZA DOBRY! walcie sie. idzcie sie zalić gdzie indziej. zostaniecie same i dobrze wam tak.

Gość nie no wybacz
No i temat umiera śmiercią naturalną, bo trudno mówi się o tym jaka jest prawda.

Gość ygiyiyyyyyyyy
a skąd wiecie,są kobiety przecież które nie zostawiły by dobrego faceta :O tylko że musi też być mądry,a wy prawdopodobnie jesteście ograniczeni i sfrustrowani

Gość Do ygiyiyyyyyyyy
Są takie kobiety (np. puszczalskie lub feministki), które nawet dobrego faceta zostawią!

Gość volga_jasnowidzaaa
racja poznałam mojego exa..love od pierwszego wejrzenia....ale nigdy specjalnie sie nie starał wrecz przeciwnie potem..jeszce gorzej teraz spotykam sie z facetem który mi sie srednio podoba..ale jest kochany i dobry i sie powoli przekonuje ale lekko nie ejst;)

Gość Krol Troll IV
a po chuj ci kwiatek lepiej zamiast tracic pieniadze na kwiatek dla jakiegos paszteta kupic sobie flaszke wtedy przynajmniej bedzie jakis pozytek :classic_cool:

Gość facet z kulturka osobista
facet ktory sie stara nie zdobedzie kobiety... i nie mowimy tu juz o zwiazku tylko o poczatku znajomosci