Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfcffccscvvvffz

PO jakich studiach pewna dobra praca?

Polecane posty

Gość dfcffccscvvvffz

Ktore kierunki sa pewnikiem dobrze platnej pracy zaraz po studiach?

Gość ewdfwefewfweff
może medycyna , stomatologia

Zadne. Najlepiej skonczyc zawodowke - slusarz, murarz, stolarz, fryzjerka i kosmetyczka. Dobre place sa po prawie i medycynie, ale zeby dostac prace, trzeba znajomosci

Gość dfcffccscvvvffz
Po stomatologiiinie ma pracy. Moja kolezanka pracuje po tym kierunku za 1700 a i tak kilka msc szukala pracy. Lekarze na poczatku tez maja cieniutko

Gość ;l,';k
zgadzam sie...jak chesz studia konczyc to koncz ale naprawde warto miec choc kurs kosmetyczki, fryzjerski -cos w zanadzrzu w razie kryzysu a jak widac i jak wiadomo o ten juz nie tak trudno... ja skonczylam anglistyke a na studiach zrobilam kurs fryzjerski i kurs robienia tipsow i jak szukalam pracy to zajelam sie tipsami...i w sumie juz tak zostalo bo zarabiam naprawde sporo...:)

Gość dfcffccscvvvffz
Ale ja chce studiowac a nie byc dziewczyna po zawodowce

Gość snckjewnvs
ale nie wszyscy muszą studiować. powinno się zmniejszyć miejsca na wszystkich kierunkach przynajmniej o połowę. tak żeby studiowali tylko najdolniejsi. reszcie wystarczy zawodówka. "bo ja chcę studiować"- po prostu nie chce ci się iść do roboty i tyle.

bycie psem jakiegos polityka z PO dobra fucha :D zapierdalasz za nim parzysz mu hekawe kserujesz dokumenty ksiazki dla dzieci bo mu kurwie pewnie szkoda pieniedzy skoro ma sluge i sluzbowe xero :D zamawiasz bilety umawiasz wizyty u fryzjera jego pudli itp itd:D

Gość Wykształcony25latek
Proponuję politologię, socjologię bądź iberystykę. Ogólnie kierunki humanistyczne przeżywają teraz swój renesans. Mamy za dużo inżynierów i techników. Techniczne kierunki na rzecz ich łatwości są często wybierane przez mało inteligentnych ludzi. Poziom jest niski i bardzo wysoka zdawalność. Tak więc, jeżeli chcesz być bezrobotną kobietą bez przyszłości idź na kierunki techniczne, jeżeli natomiast zależy Ci na dobrych studiach, które dadzą CI solidne wykształcenie proponuję kierunki humanistyczne na uczelniach prywatnych, Pozdrawiam

Gość apsikk
pielęgniarstwo skoncz..wyjedz do Szwajcarii i pracuj-zyj godnie

Wydaje mi się, że same studia nie dają żadnej gwarancji znalezienia pracy, dużo zalezy od osobowości i tego co się robi podczas studiów - czy idziela się dodatkowo, robi praktyki. Ważne są tez zainteersownia i pasje, rozwijanie ich etc.

Gość dfcffccscvvvffz
Pielegniarstwo nie. Dietetyka takze. Skoro mam same 5 to chyba jestem zdolna i nie musze isc do zawodowki?

Gość iojoijjioojiioj
to idz na medycyne, geniuszu :D

Gość Wykształcony25latek
Niiiiiiieeeeee, jak masz same 5 powinnaś pomyśleć o Harwardzie albo o Cambrig

No to czego sobie Pani Zdolna życzy? Mamy Ci tutaj wszystkie kierunki studiów proponować, a Ty będziesz tylko gadała na wszystko "nie" ? Sama się zastanów co byś chciała studiować i tyle.

Gość dfcffccscvvvffz
Poszlabtm na medycyne ale za niskie zarobki na poczatku

Gość Wykształcony25latek
Zostań prostytutką tam zarobki od razu są na poziomie a i VAT-u unikniesz o ZUS-ie nie wspomnę

Gość u;i;yyi;
A to juz wiem skad tyle prostytutek na studiach. Tez chca szybkich dobrych zarobkow. Mysle, ze to opcja dla Ciebie

Gość Wykształcony25latek
Topik uznaje za zamknięty. Problem rozwiązany. Proponowane wyjście: Jedna z humanistycznych uczelni wyższych/Kierunek: Prostytucja międzynarodowa. Wymagania: Bardzo dobra znajomość języków obcych oraz przyjazne nastawienie do nowych znajomości

Gość dfcffccscvvvffz
Wole juz medycyne. Nie jestem dziwka

Gość Wykształcony25latek
My z kolegami też lubiliśmy "medycynę". Super klub Medyk w Warszawie. A te przyszłe lekarki i pielęgniarki mmmm... i nie trzeba było płacić :)

Gość madfrog
górnictwo i geologia

Gość PudzanowskiMariuszzz
Ksiądz to co najwyżej ma pewnego ministranta ...

Gość :/:/:/
A moze farmacja?