Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfcffccscvvvffz

PO jakich studiach pewna dobra praca?

Polecane posty

A moim zdaniem jeśli ktoś ma ambicje, zainteresowania, hobby i pod tym kątem wybierze kierunek studiów to znajdzie pracę. Co więcej, jeśli na studiach będzie się angażował i przykładał do nauki i do zdobywania praktycznej wiedzy - to z pracą nie powinien mieć większego problemu. Mnie samej zależało na tym, by studiować coś, co lubię :D Właśnie z tego powodu postawiłam na specjalność Logistyka transportu na UTH w Warszawie.

Gość gość
up

Studia polityczne;))) jak nabroi sie w partii lub kraju hahahah..... to jakby nie bylo zawsze do uni mozna sie przeniesc :)))

Gość gość
Na pewno po medycznych. Ja jestem właśnie na 2 roku w http://www.sum.edu.pl/ i jestem bardzo zadowolona z przebiegu studiów.

Gość gość
medycyna

Gość gość
informatyka

Jak dla mnie jest kilka "pewniaków" jeśli chodzi o kierunki studiów - informatyka, kierunki medyczne, prawo. Ja akurat jestem na prawie na WSP we Wrocławiu, na trzecim roku, jeszcze trochę więcej niż dwa lata i obrona, a później aplikacja :)

Gość gość
Ale nie ma czegoś takiego. Studia powinno się wybierać po zainteresowaniach, a nie po tym, że niby jest praca. Skąd wiecie, co będzie za kilka lat? Bardziej bym się już skupiał na takich kwestiach, gdzie łatwo znaleźć pracę, popatrzcie - http://www.gowork.pl/praca

Gość gość lavilo
Nie wiem jak z innymi kierunkami, ale ja jestem na II roku Bezpieczeństwa zdrowotnego na psychodietyce i moge powiedziec ze to jest przyslzosciowy kierunek, duzo zajec praktycznych, fajni wykladowcy, ogolnie polecam. Studije na wyzszej szkole bezpieczenstwa, ale po mimo ze to uczelnia platna to czesne niskie:)

Jeżeli ukończy się na dobrym poziomie studia czarnoksięskie to ma się zapewniona dobrze płatną robotę:D.Bierzesz np. robotę u rolnika że przeorzesz pole następnie pstrykasz i pole przeorane i idziesz po zapłatę:D.

Gość gość
Medycyna. Lekarze zawsze będą bardzo potrzebni, więc praca zawsze się znajdzie. Ja po medycynie znalazłam pracę dzięki firmie IRS Poland. Jestem bardzo zadowolona i mam tam dobre pieniądze

Gość gość
Ja kończę wzornictwo na politechnice łódzkiej (właśnie kończę piąty rok) i nie boję się o pracę - obecnie jest duże zapotrzebowanie na tego typu specjalistów. Fakt faktem, trzeba jednak posiadać trochę talentu - umieć rysować, trochę matematycznego ogaru, ale dzięki tym studiom bardzo dużo się nauczyłam jeśli chodzi o np projektowanie graficzne - dorabiam trochę jako freelancer przy projektowaniu logo, projektowaniu stron (moja siostra pracuje w agencji i czasem podrzuca mi zlecenia). Natomiast wiem, że mega fajną pracą jest praca dla firm odzieżowych - przy konstrukcji odzieży, projektowaniu wzorów tkanin - kilku moich starszych znajomych już porusza się w tej branży. Studia może nie są najłatwiejsze i wymagają sporo pracy, ale są bardzo wynagradzające. Super dla wszystkich chcących pracować w designie ;) Więcej można się dowiedzieć więcej o moich studiach na stronie politechniki: http://style.p.lodz.pl/tresc/58/

Gość gość
Języki obce, w każdym korpo 2-3 tysie na start

Gość kris6656
Jeśli chodzi o nauki o bezpieczeństwie i kryminalistyke to tylko wyższa szkoła bezpieczenstwa. Wykwalifikowana kadra i niskie czesne to dodatkowe atuty. reszta konkurencji to tylko imitacja…

Gość mig7
polecam studia z pedagogiki na wyzszej szkole bezpieczenstwa, nie ma zadnego problemu zeby wybrac interesujaca specjalnosc, potem troche trzeba dać od siebie i praca się znajdzie