Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retertretertre

takie cialo u faceta - zaakceptowalybyscie ?

Polecane posty

Gość retertretertre

wczoraj zalozylem taki temat, dalem inna fotke, dzis dam podobna generalnie wczoraj tak 85% kobiet odpowiedzialo, ze to przekresla faceta, ale zapytam ponownie ja mam osobiscie podoba sylwetke i juz sie do niej przyzwyczailem, naiwnie wierzylem, ze wazniejszy jest charakter, albo chociazby fajna twarz http://stockfresh.com/files/m/mikko/m/96/566300_stock-photo-overweight-man-on-scales.jpg

Gość autorzeeeeeee
chcialbys zeby kobiety akceptowaly taka figurę u faceta? A czy chcesz miec kobiete z taką figurą??

Gość no właśnie co by rzec
hmmm jesli zapytasz czy wyobrażam sobie seks z takim kolesiem hmmmmmm no raczej nie pociąga mnie im dłużej się przyglądam tym bardziej aseksualny się wydaje, do tego stopnia że zaczynam koncentrować wzrok na jego stopach i rozmyślam nad tym że są duze i płetwowate

Gość pysiulek911
fuj! dobrze ze moj facet ma super cialo :)

Gość konkretna baba...
jak się kocha to ciało nie najważniejsze.

no jakby mój mąż się tak roztył to bym nalegała aby zrzucił chociaż część sadła pomijam fakt, że niezbyt apetycznie to wygląda- ale co ze zdrowiem?? zawał w wieku 50? ćwiczyłabym z nim, gotowała mu lekkie rzeczy, pomogła jakoś poradzić sobie z tym tłuszczem

Gość hgbhghjghjgjhghjgjg
ja tak, nie wazne ze nie jest wysportowany, bo moj obecny tez nie jest miesniakiem, wygladasz bynajmniej jak prawdziwy facio

Gość pysiulek911
a poda ktos linka do tego wczorajszego tematu? ciekawa jestem jakie tam jest "ciacho" :D

wiesz u kobiety takie opony to jeszce można usprawiedliwić tym że była w ciąży, a jak wiadomo gdy sie w ciąży skóra rozciaga to tylko geny mają wpływ na to czy się z powrotem ładnie obkurczy żadne kremy, maści, masaże w ciąży ani pilnowanie diety nic nie dadzą, nie pomogą ćwiczenia, brzuszki ani pasy ściągające, tylko geny tak więc w przypadku kobiet to coś nie do uniknięcia a u faceta jedynie efekt lenistwa i łakomstwa, no ewentualnie choroby

Gość nie dam raddy
zwłaszcza ten biust :/

Gość nie zachowuj
aaaaaaa autorze odpowiedz szczerze chciałbys miec kobiete o takiej samej figurze jak na tej fotce tylko damskiej ? nawet cycki sa ,misaczka duze B

John Travolta, już lepiej, brzucho nadal jest ale przynajmniej nie wisi w fałdach

Gość PudzanowskiMariuszzz
PO PIERWSZE...ZWIĘKSZ MASĘ...!!!!!!!

Gość pysiulek911
to poprostu zaniedbanie. bo mozna miec wiecej cialka, i to jest fajne, ale nie takie obwisle wszystko, i trzesace sie piersi. to juz nie mozna cwiczyc? zeby tluszcz zamienic w miesnie?

mnie to nie przeszkadza, wazniejszy jest charater, bylam kiedys zakochana w takim misku :D

Gość dawajcie jeszcze
zamiast siedziec na kafe, lepiej idz na silke, a nie sie tutaj uzalasz nad soba!

Gość PudzanowskiMariuszzz
Masę już masz... teraz tak PLECY SAME SIĘ NIE ZROBIĄ Nie ma lipy.... zasuwasz 12 razy w tygodniu na siłkę, redukcja, redukcja, klata, bajceps i znów plecy i klata i kark... po jakieś 20 latach powinieneś wyjść na ludzi... Aaaaa i suple, suple to podstawa...

Fuj mowy nie ma. Taka nadwaga u mężczyzny to zaniedbanie własnego ciała, obrzydlistwo a co dopiero seks z taką galaretką...

Gość gfggfgfgfhd
nie zaakceptowałabym w żadnym wypadku. nigdy nie obejrzałabym się za takim facetem, a jakby mój chłop się tak zapuścił, to byśmy się pożegnali albo zaczęli żyć jak brat z siostrą. Przyzwyczaiłeś się? masz prawo jak jesteś z siebie zadowolony, to git i jest wiele kobiet, dla których seks się i tak nie liczy, więc pewnie znajdziesz partnerkę. ludzie są zwierzętami- pociąga nas zdrowie, kondycja fizyczna, uroda, a nie odchyły od normy. nikt nie jest tak uduchowiony żeby widzieć tylko duszę i nie zwracać uwagę na cielesną powłokę.. Charakter? a co to za charakter?! - nie jesteś chory tylko zapuszczony i leniwy- jak byś chciał, to w pare m-cy mógłbyś wyglądać atrakcyjnie. do tego miauczysz na kafe na płytkość ludzi zamiast wziąć się za siebie. co jest pociągającego w takim chłopie?

chłopie nie ma co debatować :O weź się za siebie i schudnij bo choćby chooj na chooju stawał to takie ciało będzie brzydzić :O tu nawet worek na głowe nie pomoże ani zamknięte oczy :O bo Twoje sadło będzie po prostu czuć. także zapierrdalaj na rowerku, nie jedz po 18 i chodź na basen 🖐️

No daj spokój facet :D koleś z takim ciałem nie miałby u mnie najmniejszych szans. I nie oburzaj się, bo słyszę jakie komplementy mówią mi faceci, więc wiem na co patrzycie i co ma dla was znaczenie i nie widzę powodu żebym w takich okolicznościach sama nie miała mieć wymagań :o

codziennie rano po obudzeniu platki z woda i 3 serie pompek po tyle ile dasz rady zrobic z nogami na lozku czyli w skosie na poczatek do tego jakis drazek i zaczynasz dbac o siebie zobaczysz po miesiacu jakie beda efekty takiego hujowego treningu :) pozniej mozesz dokupic jakies hankielki albo pozyczyc od kogos i pomachac porobic biceps tricpes i barki godzina dziennie a zobaczysz jakie beda efekty do tego moze dojsc jakies bieganie tylko ze nie od razu jakies nie wiadomo jakie dystanse bo ci szybko padna kolana albo stawy lub cos gorszego sie stanie np ci łękotka wypadnie :D kup tylko obuwie do biegania po betonie w zwyklym decatlonie ci doradza i zaczynasz tyrac :)

Gość :):):)dfsd
zrzuc sadlo to ocenimy..