Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Luśka,,

Opiszcie wygląd swojego wymarzonego faceta

Polecane posty

Gość z linkow to modele i aktorzy
gdzie my przy nich zwykle chlopy z kafeterii :O🖐️ potem pisza ze sa same :O

Gość Despina
wysoki-1,90 seksowny wysportowany przystojny inteligentny I taki wlasnie jest mój narzeczony:)

Gość ,,Luśka,,
;)

Gość ,,Luśka,,
Cześć dziewczyny ;)

Gość ,,Luśka,,
Kocham janusza :O:(

Hm... wysoki min 190 i 120 kg wagi umiesniony (ale nie bez przesady) najlepiej lysy. Wyraziste oczy i piekny usmiech....

Gość Paula ;*
190-195 cm brunet nie za chudy 20 centymetrowy kutasek stylowy białe zęby zadbane dłonie 😴

Gość Ady
Eddie Redmayne ❤️ Przynajmniej ostatnio to mój number one. (Nie licząc X ;))

Gość ,,Luśka,,
offerma

Gość moniwia
Mój ideał to męźczyzna delikatny wrazliwy,nie taki meski maczo. Zawsze ogolony pachnacy,zadbany. Podnieca mnie facet w koszuli garniturze,elegancki. Koniecznie szczuply o figurze tancerza towarzysk.Najlepiej blondyn o niebieskich oczach delikatnej urody. Zawsze sie zastanawiam czemu moje kolezanki preferuja meskich owlosionych lub muskularnych a ja wole takich???

Gość lubie blondynow
niebieskie oczy wzrost 180-186 szczuply tez nie lubie ''macho''

Gość ,,Luśka,,
moniwia, lubie blondynow Teraz jest moda na takich lalusi jak piszecie. 🖐️

Gość Walić ciotowatych gości !
Teraz moda na pedałowatych, ciotowatych pajaców w damskich ciuszkach jest.... Moda jest tylko dlatego że takich kreują gazetki i różne zj*ane tvshow na które 90% populacji patrzy z rozdziawionymi gębami i stara się brać z nich przykład i żyć jak tam pokazują bo tak wyglądają, się ubierają różne marne aktorzyny itp. I tak samo tylko dlatego takie cioty bez własnego zdania i własnego ja się ubierają i wyglądają. A najlepsze że nawet producenci odzieży narzucają nam to co mamy nosić bo już poprostu nie szyje się niektórych krojów ubrań, albo są cholernie ciężko dostępne. Przykładem mogą być zwykłe, proste męskie jeansy bez żadnych wstawek, udziwnień czy innych cekinków... Ciężko takie kupić. Co wejdzie się do sklepu z jeansami to 95% modeli ma jakiś pedalski krój i to samo jest z resztą ubrań (to był tylko przykład). Czyli to co wam narzucają i sprzedają wielkie koncerny na bilbordach, ekranach i gazetkach to WAS KRĘCI??? Tak dajecie się poganiać jak owieczki? :) WSZYSCY...? A porządni faceci którzy są indywidualistami, mają jakąś swoją ścieżkę w głowie nie idą za tym co jest ,,top" tylko za tym co sami myślą są samotni, albo mają problem ze znalezieniem wiernej partnerki życiowej bo takim panienkom się chce Bóg wie czego . . . NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY FACET BYŁ ZADBANY, NIE ŚMIERDZIAŁ, ŻEBY JEGO SPOSÓB MYŚLENIA I SPOSTRZEGANIA ŚWIATA ZAIMPONOWAŁ KOBIECIE... TO JEST NAJWAŻNIEJSZE.

Gość do postu wyzej
dlatego tacy jak ty sa teraz sami

Gość Walić ciotowatych gości !
Nie jestem sam :-) Mam swoją 2.połowę i jestem szczęśliwy :-) Ale wiem jak ciężko mieć kogoś będąc indywidualistą który nie idzie za tłumem pokornie jak owca.

Gość gościu zajrzyj na temat
,,idealna twarz faceta sonda ,, to się załamiesz :P

Gość do Walić ciotowatych gości !
ty Walić ciotowatych gości ! to jesteś pewnie jakieś wieśniak, wszystko dla ciebie jest pedalskie? dobre sobie, to ja boję się pomyśleć jak ty w ogóle wyglądasz ...

Gość 123adam123
Szkoda Luśka, że nie wspomniałaś, czy musi mieć coś w głowie, czy nie. czyli taki facet na jedną noc, albo godzinę ------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Uczucia i Seks

Gość do 123adam123
czytaj ze zrozumieniem, autorka już na samym początku napisała, że ten topi jest poświęcony WYŁĄCZNIE wyglądowi, i że wiadomo, że musi być "inteligenty, opiekuńczy, pomocny, szczery, itp." . Poza tym to już nie mozna sobie poopisywać facetów jacy nam się podobają z wyglądu? Może masz jakieś zajebiste kompleksy po przeczytaniu tego topiku?

Gość moniwia
NIe mowie ze pedałowatych. Facetow lubie.DLa mnie mezczyzna jest przystojny w marynarce , garniturze zadbane wlosy dlonie.Nie podobaja mi sie luzaki w sportowych bluzach naciagnietych dekoldach. Mój syn tanczy na turniejach tanca towarzyskiego-uwierzcie mi w tych starszych wiekowo kategoriach takie ciacha wymiataja,szczupla seksowna pupa piekna wyprostowana sylwetka a te ruchy! LUśka mosisz kiedys zajrzec na taki turniej.

Gość nie podobaja mi sie w bluzach
z kapturem i szerokich spodniach jak wiesniaki z hip hopu , grubasy , flejtuchy , pakerzy po silowni.

Gość ja też lubię eleganckich
facetów, a nie takich wsiunów :O

Gość najseksowniejszy koles...
MICHAEL FASSBENDER . Moj ideal.

Gość Natalia332121
-Duze ladne usta -Blondyn -Zadbane zeby -Ladne oczy -Ladny usmiech -180-184cm -Wysportowany nie napakowany

Gość kokosy z siłowni są do dupy
ble

Gość ,,Luśka,,
Okej

Gość przede wszystkim WYSOKI
i dobrze zbudowany, włosy obojętnie byle nie rudy marchew :P

Gość /.,';l][p
nie mam