Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,Luśka,,

Opiszcie wygląd swojego wymarzonego faceta

Polecane posty

Tan mi się podoba z wyglądu http://sagazmierzchu.pl/i/news/l/2/975.jpg Mój facet jest bardzo podobny więc jestem usatysfakcjonowana. Szczupły, a 185 wzrostu, lubię wysokich a sama jestem niska, egzotyczna uroda, brunet, ciemne oczy, ciemna karnacja. Na szczęście mam już swój ideał ;)

Gość Aghai ale przystojniak tam
na fotce mniam mniam :D szkoda że rzadko który polak tak wygląda :(

Gość ciapaci górą
🖐️

Gość już jakieś zazdrosne bazyle
ujadają i wyzywają od ciapatych. spierdalać z tego topa, bo psujecie humorek kobietkom ;):P

ciapaci górą A żebyś wiedział, że ciapaci górą ;) Ja mam takiego ciapatego i sobie chwalę ;) 34 lata w wygląda bardzo młodo, do tego wykształcony i z ambicjami, a nie jak co niektóry umiejący tylko szastać wyzwiskami a nie potrafią wziąć się za siebie (nie mówię, że wszyscy). Pozdrawiam.

Gość izobarka
wzrost: 186-192 cm włosy: jasny blond, czarne lub rude oczy: niebieskie, piwne, zielone budowa: średnia (nie za gruby, nie za chudy, nie chucherko, ale też nie mięśniak) penis: szeroki :D raczej ostre rysy twarzy styl: luźny

Gość ja tam nic nie mam do
"ciapatych" a niektórzy wyglądają jak młodzi bogowie :P:)

Gość ma być o wyglądzek, tak?
Ten ze zdjęcia.. hmmm.. jakoś mnie nie pociąga, jakoś chyba jednak wolę Europejczyków (chociaż może bardziej południowców, niż Polaków:) A co byście powiedziały, gdyby Wasz facet ważył tyle, co Wy, mimo 15 cm wzrostu różnicy? Ja tak mam, zaznaczę, że jestem raczej szczupła, ale kobieca (biust, pupa), a on jest po prostu strasznie chudy i mówi, że nie potrafi utyć, że je bardzo dużo...

Gość Ewelka (:
"A co byście powiedziały, gdyby Wasz facet ważył tyle, co Wy, mimo 15 cm wzrostu różnicy? Ja tak mam, zaznaczę, że jestem raczej szczupła, ale kobieca (biust, pupa), a on jest po prostu strasznie chudy i mówi, że nie potrafi utyć, że je bardzo dużo..." to nieciekawie... :( ja nie znoszę chudych facetów, a tu jeszcze ważycie tyle samo tyle że on jest wyższy. to musi wyglądać jak z oświęcimia :( ja bym go na Twoim miejscu zabrała do dietetyka, on by mu diete ułożył i plan ćwiczeń od razu by przytył ;) tu jest sprawa dla fachowca, bo to nic nie da że Twój facet będzie wcinał wszystko jak leci, tak to rzeczywiście nic nie utyje

Gość moze wkleicie jakies linki pip
y :O

Gość smutnabasia.
pamietacie mnie :D

Johny oczywiście śliczny:) tylko czy on przypadkiem nie jest niski? ja tam i tak wolę takich, których mogę dotknąć, czyli nie aktorów z obrazka. Ja zawsze też wolałam takich normalnych, nie chudych, ale grubych tym bardziej nie... chociaż miewałam i takich z lekkim brzuszkiem... Teraz taki mi się trafił, lubię z nim rozmawiać, a jaki masaż robi.... :) ale chyba jakbym miała wybierać, to wolałabym, żeby jednak ważył trochę więcej.

Gość ile bym dała zeby dżoni mnie
niestety Dżoni nie jest za wysoki ma jakieś 175 cm :( ale on i tak zawsze będzie w sferze moich erotycznych WYOBRAŻEŃ ;) no ale jak tu go nie kochać? :) http://i2.pinger.pl/pgr102/ca74d4a6001b4f854e7201a9 :classic_cool: ochh on ma taką magiczną twarz, że mogłabym się na niego parzyć godzinami i jeszcze by mi było mało ;)

Gość ci z fot sa jak dzieci emo
:P

Nie wiem, ja jakoś nie potrafię fantazjować erotycznie o facetach z obrazka.. dla mnie liczy się dotyk, zapach, rozmowa.. Mówi się, że mózg faceta to jego najseksowniejsza część - dlatego na aktorów mogę sobie popatrzeć, fajne wrażenia estetyczne, ale nie fantazjuję na ich temat.

spoko ;) ja mam bardzo bujną wyobraźnię :P

no i na tym zdjęciu z papierosem i tak jest wyjątkowo nie-seksowny. Dla mnie papieros wyklucza u faceta bycie "seksownym".... i powoduje impotencję:)

pewnie sama nie palisz ;) ja uwielbiam sesję zdjęciowe z papierosami, są boskie, oczywiście nie mam na myśli te z samym Johnnym :)

Gość jak takiemu w ogole stawal
przy takiej mamusce :O🖐️

nie palę, oczywiście:) miałam tylko jednego faceta, który palił i trochę się ze sobą męczyliśmy... byłam bardzo zakochana, że to tolerowałam, po prostu wszystko inne mi pasowało, ale... za każdym razem jak wychodził na papierosa, to potem prosiłam go o umycie twarzy i rąk (zapach papierosa zostaje np. na zaroście)... Ja po prostu mam bardzo czuły węch i na "seksowność" składa się u mnie nie tylko wygląd, ale też inne wrażenia zmysłowe.

Gość do facet madonny
Za kasiorę robią z siebie murzyna do seksu. :classic_cool:

no tak to niestety jest jak się dobierze palacz z osobą niepalącą, zawsze jest sprzeczka na tym polu

"A co byście powiedziały, gdyby Wasz facet ważył tyle, co Wy, mimo 15 cm wzrostu różnicy? " No straszny chudzielec, czułabym się przy kimś takim jak grubas :P U nas jest różnica 27 cm wzrostu i 24 kg. Nie wyobrażam sobie żeby mój facet, nawet gdyby był tylko 15 cm wyższy ode mnie miał ważyć 56 kilo.