Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwaGarstka

KOBO PRofessional

Polecane posty

Dziewczyny! Co sądzicie o tej firmie i i je kosmetykach? Ja jak na razie słyszałam dużo dobrego:) Piszcie pod moim postem jakie kosmetyki z tej firmy lubicie, a jakie was zawiodly:)

Ja jestem wielbicielką pomadek, używam cinnamon. Mialam jeszcze Mocha, obie pomadki są bardzo trwałe i posiadają intensywny kolor. :)

Ja jeste mbardzozadowolona z lakierow, teraz mam coral.. zaluje tylko, ze maja dosc mala palete kolorow:( Cena 15zl za lakier ktory wytrzymuje caly tydzien to naprawde rozsadna cena;)

czy zadna dziewczyna nie ma nic innego do powiedzenia? Co polecacie? Oczywiscie dzieki za wasze odpowiedzi, muszencja i krokusek11. :)

Ja miałam któryś z fluidów. Strasznie zapychający... Na dodatek nie miał nawet składu wypisanego. Nie polecam...

Ja używam Kobo i jestem zadowolona ze wszystkiego prócz podkładów, ale to wiadomo, do każdej cery inaczej trzeba dopasować. Ostatnio mam fazę na używanie ostrych kolorów pomadek np ostatnio Coral Code, cudo:)

Gość Narine24_
Mam eyeliner. W ogóle nie wysycha. Po kilku godzinach od nałożenia odbija się jeszcze (pod brwią robi się taka nieładna krecha)

A próbowałyście wykonywac makijaże zawarte w książce Akademia Makijażu Kozłowskiej Kołodziejskiej kosmetykami tylko Kobo? Moim zdaniem w ogóle wykonywanie makijaży książkowych jedna marką jest niemożliwe