Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 co to za gówno jakieś klon trudnych spraw i dlaczego ja:o no zaraz jebne:O pojebane to jest i to wasza wina bo polacy, hm czyli moja tez, ale ja jestem wyjątkie:), no iwiec to przez was wypierdki bo lubicie oglądać takie gówienka jak dlaczego ja, czy to coś , zebytylko pooglądać jak to sie innym dzieje gorzej, jakie mają problemy i dramaty ja chce z powrotem sędzinę wesołowską i pana dudzika, i łądną protokolantke i ta obronczynię jedna ładną, i prokuratorów i w ogóle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trudne sprawy 0 Napisano Luty 15, 2012 masz racje :o beznadziejne dno pokroju Trudnch spraw też wolałam Sedzie Anne Marie Wesołowska i Artura Lipińskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Luty 15, 2012 ale masz problem lepiej sie pochwal jak Walentynki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 z kim trzeba porozmawiać po męsku by wesołowska wróciła na antene? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takie tam duperele nic więcej Napisano Luty 15, 2012 Sędzia był świetny, szczególnie w czołówce- miał minę niewinnego diabełka. Naprawdę mnie jarał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trudne sprawy 0 Napisano Luty 15, 2012 Najlepiej do kolendy-zalewskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 już sie pochwalilem:D przegapilas:D ale powiem tylko ze dobrze bo znalazlem stara rozmowe dziewczyny z kuzynka odnosnie idealnych walentynek :D wiec mialem łatwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Luty 15, 2012 oj, wybacz, ale nie spędzam tu 24h i czy widziałeś gdzieś Lomu ostatnio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 nie widzialem, tez nie spędzam tu 24h ale wracając do tematu...organizuję 18 lutego wielką manifestację pod siedzibą sądu najwyższego skąd przemaszerujemy pod siedzibę tvnu!!! czekam na propozycje haseł na transparentach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 teraz po powrocie do domu jakos dziwnie sie czuje jak nie ma sądu rodzinnego i wesołowskiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HMS..BRT...Petrrd Napisano Luty 15, 2012 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulka8889 Napisano Luty 15, 2012 no teraz to juz zupełnie nie ma czego oglądać.. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HMS..BRT...Petrrd Napisano Luty 15, 2012 Masz twarde dowody http://www.voila.pl/463/hqg06/?1 http://www.voila.pl/464/kcdwe/?1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HMS..BRT...Petrrd Napisano Luty 15, 2012 Dla inteligentnej paszczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 wiarygodnosc tych dokumentów jest zerowa bo sporządzona za zgoda ss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już więcej nie mogę Napisano Luty 15, 2012 rok produkcji 1984 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już więcej nie mogę Napisano Luty 15, 2012 CMSKA............Już więcej sie nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 15, 2012 mówie o danych na jakich bazowali naukowcy twierdzący że holokaust to nieprawda - czyli dokumentach czerwonego krzyża których nazisci wpuscili do obozów:D wiarygodność zerowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HMS..SMSS....Petard Napisano Luty 15, 2012 śpisz?...ja jakoś nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach