Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prose:)

potrzebuje film Big love

Polecane posty

co robic>?

Gość ppappapapap
isc do kina

bylam, tak mi sie podoba ze chce go obejzec jeszcze raz

Gość ppappapapap
o czym jest

o takiej chorej milosci, ale bardzo przypomina mi to co sama przezylam, stad ten sentyment

byłem na tym wczoraj, zajebiste. wogole nie rozleklamowane! ja jedyna reklame tego filmu widziałem u...kuby wojewódzkiego bo zaprosil ta laske która zaslynela zagraniem...w teledysku behemotha:D ps.ma zajebiste tzytzki ta laska:D:D: film fajny, dziwny, lubie takie, dziewczynie tez się bardzo podobal...

racja, laska zajebista dupa, a maciek mmm - cały czas o nim mysle, chciała bym zeby mnie przeleciał tak jak ta emi. chcialabym zeby mnie ktos tak mocno kochal i byl w stanie rozjebac automat z miskami zeby dac i myszkę:)

wiecieco stwierdiłam po obejzeniu tego filmu? ze jestem 4lata w związku i jeszcze nigdy nie przezylam nic szalonego. jedyną szaloną rzeczą jaką zrobilismy bylo wypalenie fajki. A ja wiem ze mozna by bylo ze mna konie krasc. tylko przy nim taka nudaaa mnie przytłacza.

pawlicki nigdy mi sie nie podobal ale w tym filmie, z tym zarostem normalnie zajebisty i taki twardziel. jak przypierdolil temu kudlatemu - super. chcialabym takiego chlopaka. szkoda ze ta emi wszystko zjebala - całą tę miłosc.

no mojej dziewczynie też sie główny bohater podobal ale my sie bzykamy tak jak na filmie to pod tym względem nic nadzwyczajnego ale hm...z szalonych rzeczy to fakt, mniej:D z ex predzej robilem takie akcje no rozjebane lampki przed pubem gdzie obsluga byla chamska i trzeba było szybko spierdalać itd... może się zestarzałem już:O

kurde ten film mi przypomnial stare czasy - mojego ex. tez tak szalelismy - bylo zajebiscie. i niestety, podobnie jak w filmie skonczylo sie fatalnie. teraz jestem w porządnym i sztywnym związku.

to ta emi byla jebnieta! prowokowala macka. po co do niego przyszla po rozstaniu? zagadala sie psem. po co robila nadzieje kudlatemu? nie mogla sie zdecydowac ktorego chce. idiotka. ijescze powiedziala mackowi ze wyskrobala jego dziecko - sama bym ja zabila jak bym sie o takim czyms dowiedzialam

gdyby nie dawala mu powodow do zazdrosci to wszystko byloby ok.

no fakt on byl chorobliwie zazdrosny ale kochal ją a ona go w chuja robila. kazal jej wrocic po probie do domu i nie pic to nie posluchala. i jescze go smycza bila idiotka, ona wjeb powinna dostac!

przynajmniej wiedziala ze tam byl. zaczeła mu nadawac ze pies sie przerazil bo myslal ze znowu zostal porzucony a ona co? obiecala ze wroci po próbie. i jeszcze kase mu z portfela zajebała. nie wkurzylo by cie to?

ja sie dziwie ze on sie tez nie zastrzelil. po co zyc w pierdlu? mogl tez dac sobie kulke w łeb a nie jeszcze mandarynki zarł

ja sie dziwie ze on sie tez nie zastrzelil. po co zyc w pierdlu? mogl tez dac sobie kulke w łeb a nie jeszcze mandarynki zarł znasz jakis podobny film?

obejzalam drugi raz i jeszcze mi malo