Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhuijhss

depilacja miejsc intymnych i rany :/

Polecane posty

Gość jhuijhss

nie mogę sie golić dzień po dniu bo robią mi się tam straszne ranki, nie wiem co robić, poznałam ostatnio faceta chce być dla niego zawsze ładnie ogolona a że chcemy to robić prawie codziennie to codzienne golenie masakruje moją skórę a nie chcę też być zarośnięta w tamtych miejscach, ma ktoś jakieś rady ??

Gość jolalojalna
kosmetyczka i wosk. spokój na jakiś czas

Gość jhuijhss
no ale jak to kosmetyczka ? :o chyba bym nie umiała ściągnąć bielizny przed obcą babką :/ zresztą kiedyś kupiłam wosk w sklepie i w ogóle na mnie nie działał włoski jak były tak zostały.

Gość GuZIk1985
depilacja laserowa

Gość po prostu odpowiedz
wosk to działa tylko na dwa tygodnie potem znowu rosną

ja po wosku mialam straszne krosty. gole sie raz na dwa dni- i moj facet musi to przezyc bo nie zamierzam ranic sie dla jego przyjemnosci;p golac sie codziennie bolalo mnie samo noszenie majtek nie mowiac juz o jakimkolwiek dotyku czy cos.... laser daje fajne efekty ale trzeba powtarzac no i jakos nie widze sie "ccalkiem lysej"

Gość taka jedna sobie123
Proponuje laser

Wosk ze sklepu to nie to samo. Zaufaj kosmetyczce, niejedną kobietę już widziała;] Zresztą może to zrobić tak, że nie będziesz musiała się calkiem rozbierać.

Gość GuZIk1985
to zrób tylko 2 sesje laserem

Gość szukaj mnieeee
laser jest drogi i nie każdego stać a ja po wosku też miałam krosty i nie wyglądało to ładnie w dodatku po tygodniu wszystko odrosło.

Gość dsb
albo depilator i jedziesz sama. z tym, ze na poczatku bedzie bolalo i beda krosty...

Gość taka jedna sobie123
Niby ten laser jest drogi, ale jak zliczysz te maszynki, któtych używasz, te kremy i maści na podrażnienia to w cale ten laser taki drogi nie jest

Gość jhuijhss
a może ktoś zna jakiś krem który łagodzi takie zaczerwienienia krostki i można się częściej bez obaw golić ?

Gość taka jedna sobie123
* których *wcale :)

Gość jhuijhss
a na ile ten laser starczy ? I czy po pierwszej wizycie już usuwają wszyskie włoski czy trzeba iśc na kilka serii ? No i czy trzeba przy laserze mieć mały zarost ? czy można iśc ogolonym >?

Gość taka jedna sobie123
ja po 2 sesjach laserem nie miałam włosków przez prawie rok:) Teraz zaczeły mi sie znowu pojawiać jakieś niedobitki.I na laser zawsze idzie się ogolonym:)Co do rozbierania się przy obcej kobiecie to wierz mi, że nie Ty pierwsza nie ostatnia i dla tych pań jest to zupełnie normalne

Gość jhuijhss
a ile zapłaciłaś za te dwie serie ??

Gość marlenka2020
Też miałam problem z krostami po goleniu maszynką-nie dość, że miałam krosty to swędziało strasznie gdy włosy odrastaly. Poszłam na wosk do kosmetyczki, ból do wytrzymania, nic strasznego ALE-po tygodniu włosy odrastały to raz, a dwa zupełnie gładka to nie byłam..:-(

Gość taka jedna sobie123
Za te 2 sesje zapłaciłam 600 zł. Ale ja nie mam innego wyjścia.Mam taką skóre,że tylko laser mi został. Nie moge używać maszynek, kremów, wosku. Po kremach i maszynkach mam mega krosty i strasznie mnie boli, a po wosku wrastają mi włoski i robi się stan zapalny;/

Gość jhuijhss
kurcze jak na razie szkoda mi 600 zł na laser :o ech nie wiem co robić

Gość taka jedna sobie123
Też mi poczatkowo było szkod,ale teraz wiem, że to były dobrze zainwestowane pieniądze. Teraz robie nóżki i też już jest super:)

Gość TakJuzZ
Hej:) Mam ten sam problem. Próbowałam już wszystkiego-oprócz laseru. Niestety na niego na razie mnie nie stać...ale już ja kiedyś go sobie zafunduję ;] A wracając do tematu, to nie rób tego codziennie tylko co drugi dzieć. Uwierz mi, inaczej sie nie da. Czasami też używałam depilatora na takie małe włoski- dobry sposób ale cholerne boli i zapewne w końcu zaczną wrastać włoski(tego nie wiem , gdyż używałam go "tam" sporadycznie". Możesz też spróbować kremem, choć u mnie pozostawia włoski i nie jest tak gładko jak to niby producenci opisują. A może ja mam jakieś dzikie mocne włosy??:) I dodam jeszcze jedno "być kobietą, być kobietą". To wszystko wyjaśnia...;/

Gość myuju76r
bo trzeba robic peeling polecam z cukru bierzesz cukier i oliwe z oliwek lub oliwke i mieszasz, przy kazdej kapieli robisz i potem sie robi spoko, mi tez wloski wrastaly, ale odkad robie sobie peelingi jest duzo lepiej

Gość jhuijhss
no to nie ma wyjśćia tylko co drugi dzięń się golić choć u mnie to i tak za często bo rany będę duże i będzie strasznie boleć i swędzieć no ale czego sie nie robi :o A czy to nie jest tak że np. jakby się codziennie na siłe goliło mimo bólu to skóra się przyzwyczai i po jakimś czasie nie będzie już tak reagować ?? Bo pamiętam jak dawnooo temu zaczęłam golić pachy i na początku tak samo bolało i były rany ale mimo wszystko goliłam się codziennie i po kilku miesiącach skóra się tak przyzwyczaiła że teraz mogę się pod pachami golić po 10 razy dziennie i nie mam żadnych ranek.

Gość rotto
wydepiluj sie penceta bedziesz miala spokoj na dluzej

Gość taka jedna sobie123
Robiłam peeling,ale niestety nic to nie pomagało. Mam taką skóre i nic na to nie poradze. Zreszta teraz juz sie przyzwyczaiłam, ze nie musze myslec o tym, by się wydepilowac:)

Gość dziewczyna janosika :)
a ten pelling z cukry to przed czy po goleniu ?

Gość dziewczyna janosika :)
to z pencetą to serio ? bo ja bym może i spróbowala :D

Gość myuju76r
nie wiem, bo gole się co trzy/cztery dni, a jak "nie muszę" to zostawiam nawet na tydzien :p