Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhuijhss

depilacja miejsc intymnych i rany :/

Polecane posty

Gość myuju76r
a peseta wyrywam wloski po bokach, żeby mi zarost nie puscil sie dalej :p

Gość rotto
powaznie tylko dlugo czasu schodzi z tym

Gość jhuijhss
pęsetą można spróbować ale chyba wcześniej lodem przejechać po skórze żeby mniej bolało.

Gość myuju76r
tylko, że ja mam dużo wolnego :D a;e przecież mówiłam, że tylko boki robie przy brzegach u góry, że tak powiem, warg bym nie tknęła :p

Gość sdfar
ludzie tyle lat sie golilam i teraz zaluje bo mam wlsoy sytarsznie rozlegle , nawet mam wlsosy w dupie ktopre musze golic i po bokach rowu

Gość hiena,699
jak dobrze że jestem chłopem :D

Gość myuju76r
i przychodzisz(albo i nie ) na gotowe :p

Gość hiena,699
zawsze na gotowe :D

Gość hienia cos tam
tylko pamiętaj, że myć się trzeba :D

Gość manfanpages
na gruponie za 600 zl mozna bylo sobie kupic laser niby 2 kola w sklepie, inwestycja oplacalna jak ktos mysli o deplacji na dluzsza mete

Gość jhuijhss
a dlaczego oni się golą a my tak, przecież ich włochy też są obrzydliwe nawet bardziej od naszych.

Gość sdfar
ja mam faceta strasznie owlosionego i mi to nie przeszkadza jak robię loda to na szczescie nic mi nie wchodzi do paszczy bo jest przyciety

Gość jhuijhss
no to chociaż przycina a inni w ogóle nic nie robią:o np. mój :D

Gość Ekspert Philips
Witaj, przyczyną podrażnień powstających po goleniu może być kilka kwestii, np. nieprawidłowe wykonywanie zabiegu. Aby zredukować prawdopodobieństwo ich występowania, wypróbuj porady, które przedstawiam poniżej: 1. Zawsze prowadź maszynkę zgodnie z kierunkiem wzrostu włosa - w innym wypadku jej ostrza naruszają mieszki włosowe, co może powodować stany zapalne 2. Podczas golenia zawsze używaj kremu lub żelu do tego przeznaczonego - dzięki tym kosmetykom zmniejszysz ryzyko podrażnienia skóry lub skaleczenia się 3. Bardzo ważne jest systematyczne usuwanie martwego naskórka, które możesz łatwo zrobić - wystarczy peelingować ciało 2-3 razy w tygodniu oraz codziennie nawilżać skórę kremem lub balsamem. Jeżeli jednak powyższe zabiegi nie pomogą, proponuję zastanowić się nad zmianą metody usuwania owłosienia. Może zainteresuje Cię depilacja, która polega na usuwaniu włosków razem z cebulkami i pozwoli Ci zachować gładką skórę nawet do 4 tygodni. Jeżeli chciałabyś się dowiedzieć czegoś więcej w tym temacie - śmiało pisz na ekspert@philips.com. Chętnie pomogę. Mam nadzieję, że moja wypowiedź pomoże Ci uporać się z problemem podrażnień. Pozdrawiam, Ekspert Philips _________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego

Gość kalinaaaa
zdecydowanie polecam laser ..................... naprawde super zainwestowane pieniadze biorac pod uwage późniejszy komfort psychiczny

Gość mirrr
Brunetką chyba szybciej pojawia sie zarost i jest twardszy . A takim afroamerykanką to dopiero wyrastają krzaczory ...

Domowe urządzenie marki Silk'n sprawdza się b.dobrze. Nie powoduje powstawnia krost ani wrastania włosków. Po podliczeniu zużytych kremów i past-cena jest przystępna. Na ciemnych włosach rewelacja:)

To jest problem chyba każdej kobiety, dlatego uważam, że najlepszym wyjściem jest po prostu depilacja laserowa :) Zabiegi systemem Harmony XL są bardzo skuteczne i znacznie mniej bolesne od innych laserów. Warto się zdecydować i pozbyc się problemu raz na zawsze