Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cd dfc dfd

Stara a glupia

Polecane posty

Gość cd dfc dfd

mam 28 lat i dałam się wciągnac w wir zakupów...przez gowniare!!! otórz dziewczyna mojego szwagra ma 20 latek i pochodzi z dosc bogatej rodziny. Rodzice wynajmują jej mieszkanie, płacą za studia, utrzymuja, dają na szmatki, wyjscia itp dziunia "studiuje" kosmetologie. Nie zebym cos miała do kosmetyczek ale ona sama mówi, ze nie po to studiuje aby miec zawod ale po to by wiedziec jak o siebie dbac bo wyglad jest dla kobiety najwazniejszy. No i ta mała zaczeła sie do mnie przymilac, zaczełysmy razem latac na zakupy, ona przy kasie potrafiła w jednym sklepie zostawic 1000 zł kupujac kilka rzeczy. My z mezem nie powiem, powodzi sie nam niezle jak na te czasy ale nigdy bym nie sadziła ze ja bede zdolna sie wciąganc w to kupowanie markowych szmat!!!nie wiem co mi sie stało? zgłupiałam, jej docinki, ze jak o siebie nie zadbam bardziej to mnie facet zostawi itp

Gość Tereska1234
Ile wydalaś?

Gość cd dfc dfd
i wydawalam coraz wiecej az sie zatrzymalam...boze jaka ja glupia!!!! mam super meza ktory nie patrzy na to jakiej marki mam szmatki!!!! jest normalny a jej mi szkoda bo ona nigdy nie potrafi sie wyluzowac, zawsze musi byc idealna i zadbana....jakie to puste

Gość cd dfc dfd
miesiecznie tez około 1000 na szmaty, kosmetyki itp...czasami wiecej i po co??? bezsens kompletny a dziunia potrafi miec 4 płaszczyki zimowe....co zime inne i nowe rano przed lustrem 2 godziny zanim sie umaluje.... no ale nie pracuje i strasznie sie stara by jej facet nie rzucił ;) hihi biedna...szkoda mi jej

Gość cd dfc dfd
ano trzeba było ale głupia byłam

Gość cd dfc dfd
a wiecie jaka mnie kara spotkała??? przytyłam i wszystkie te szmatki są na mnie za ciasne ;) oddałam je do czerwonego krzyża