Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gienka

zdrada

Polecane posty

Mąż wyjechał za granicę do pracy 3 tyg.temu.Mało się ze mną kontaktuje.Pisze tylko zdawkowe smsy.Na moje smsy czasem odpowiada zupełnie nie na temat.Zachowuje się jak zakochany w kimś nowo poznanym,nawet podczs naszej rozmowyna skaypienie potrafił się skupić.To typowy kobieciarz,byłam już zdradzona,okłamywana,wybaczałam ze względu na dzieci.Dzisiaj miał być na skaypie,nie pojawił się,wyłączył telefon.Jego kolega odrzucał moje połączenia.Zapewne mają imprezę i bał się,że mu przeszkodzę,czuję się okropnie.Nie jestem już taka młoda,mam 48 lat on 3 lata starszy.Wiem,żepracuje z nim wiele młodych kobiet.Wyobrażam sobie co tam się dzieje.ja nie mam pracy jestem załamana.

Nie sądzisz, że czas już wziąć się za siebie? Znaleźć pracę, ogarnąć się i kopnąć w d... tego bawidamka?

tak sądzę,wiem że zbyt wiele czasu zmarnowałam z nim.Jednak dzisiajc .ciężko o pracę,boję się.

Gość o fucccccccck
ja na twoim miejscu poszłabym nawet zamiatać byle zdala od niego!!!!!!!!!!

Ta ... strach to najgorszy doradca.. Nie o to chodzi żebyś wzieła się za siebie, chodzi o to żebyś znała własną wartość, sama przed sobą sie upadlasz. A dzieci pewnie patrza na wrak emocjonalny jekim jest ich matka...

Muszę działać wyjścia nie ma.Mogę się założyć,że będzie wszystkiemu zaprzeczał,powieże mam chorą wyobrażnie.Tyle razy w życiu go prosiłam o szczerą prawdę,dlaczego mmmmmmmmemmmmmmmmmmmzczyżni tak uwielbiaą mataczyć?

i mogę się założyć że one były by szczęśliwsze jak ty byś była... Przecież dzieci napewno czują że coś jest nie tak.. Po co to dalej ciagnąc i wszystkim dookoła życie marnować...

Tak dzieci tak na mnie patrzą,muszę pokazać że dam radę.

zależy którzy, jaki mają charakter. Może trafiałaś na tych nieodpowiednich, też takich miałam as teraz jest ten prawie ideał, bo ideałów nie ma :), i narazie jest dobrze

Gość jedyna rada na
juz od zaraz nie pisz sms , nie dzwoń , nie kontaktuj sie pierwsza nie upadlaj sie przed nim wtedy zobaczysz czy on bedzie szukał kontaktu czy ma cie całkowicie w dupie

Musisz kobietko dojsc do granicy emocjonalnej i wtedy nie będzie strachu, uwierz mi, ja byłam w takim związku toksycznym... na sczęście trwał tylko pół roku a nie lata... I byłam wrakiem człowieka, nie jadłam, piłam dużo alkoholu itp. Ale doszłam do takiej granicy i w***jebałam go z mojego życia... A na prawdę byłam od niego uzależniona

Bo zazwyczaj jest tak że o kobiecie się myśli że to słabsza płeć i wogóle, a jak już ma bląd włosy to już wogóle po całości ma przejebane... A my może i słabsze fizycznie to mamy taka sama wartośc jak faceci... A czasem nawet większą jak widac do na wymienionym wyżej przykładzie...

Nie napiszę już,nie zadzwonięAle najgorsze to ,,,,,ze dzisiaj doładowałam mu konto w tel.Naiwna ze mnie baba.

Aj myślisz że mało takich jest?? Wielu facetów nie szanuje swoich żon, najczęściej żon bo żona nie ucieknie... i jak ma obrączkę na ręce to już jest zaklepana i można ją bić , zdradzać i wiele innych...

Dziękuję,lepiemiże mogłam się zwierzyć ze swoich problemów.

aj bo powinnas znaleźć ty sobie na stałe do takiego zwierzani, było by Ci łatwiej ... Bo na takim forum to nie zawsze mądrzy ludzie są którzy ci pomogą... A wkurwić potrafią ;)

Gość Dreamed I was an eskimo
Zrób tak jak tutaj Ci radzą, bo będziesz odchodzić z tego świata, z żalem do siebie.

I oczywiście wciskać farmazony.Czuję się zmęczona kłamstwami.Tą ciągłą czujnością.On nawet na ulicy nie zachowuje się przyzwoicie, w mojej obecności ogląda się za każdą spódńicą.Wiele razy prosiłam go aby nie robił tego że żle się z tym czuję,a on jeszcze śmiał zaprzeczać że niby na nikogo nie patrzy.

Na zabawach po alkoholu obmacywał kobiety w tańcu,mało całował się z nimi.Ja powinnam zostać świętą że tyle z nim wytrzymałam?

Czy wasi panowie też potrafią się tak zachowywać?

co za męska kurwa.. sory Daj mi na niego namiar a go zniszcze bo umiem facetami się bawić... I ty zacznij tak robic. Pytanko mam.. Ile masz lat

i ty chcesz sobie resztę życia marnować ??? Jej . Bierz swój los w swoje ręce a nie czekasz na cud... Zmarnujesz sobie życie.. a jeszcze masz czas żeby je na nowo ułożyc... Ile on ma?

Oczywiście treba wreszcie powiedzieć dość idż do diabła.Tak trzeba ,dzięki Lotosie