Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda13

chlopak 15 lat a jego dziewczyna 21 normalne?

Polecane posty

powiedzcie mi czy to jest normalne?:P bo jak dla mnie troche dziwne a mam taką kolezankę :P najpierw chodziła z 16latkiem a teraz go rzuciła dla 15 latka....

Gość ghhghghghghh
Jak zejdzie jeszcze niżej to będzie gorzej :classic_cool:

Gość glupota jest
a co ona widzi w dzieciaczkach?

no wlasnie ja tego nie rozumiem. moja siostra mówi ze to pedofilka a moja mama twierdzi że jest chora psychicznie poprostu i powinna się leczyć. ja poprostu jej ogolnie nie rozumiem. ogolnie ona jest taki punkiem glany czerwone włosy no poprostu za.je bis tość...

Gość AptekawBiedronce
pytanie co oni widzą w jej zajebistości? :P

nie wiem a najlepsze jest to że ona każdego z nich upodabnia do siebie ona może z nimi jest bo starsi chlipacy nie dali by się tak pomiatać :P i zacznijmy od tego że zaden z nich by na nią nei spojżał

Gość To normalne.
Też mam tyle lat co ona i też lubię nastolatków.

czemu ich lubisz?;> co w nich takiego czego nie mają starsi faceci?

Gość Jesteś zazdrosna autorko.
Jak kobieta może sobie pozwolić na młodszego partnera to jest wielka. Starszego może każda mieć, ale młodszego tylko dobrze wyglądająca, albo bogata, albo mądra, albo sławna kobieta.

nie jestem zazdrosna gdybym była to bym pisała o młodszych facetach poprostu a mi chodzi o ten konktetny przyklad kiedy to kobieta jest już że tak powiem pełnoletnia a facet jest chłopaczkiem z gim . nie mówię o przypadkach kiedy to np kobietka ma 30 a faceta powiedzmy 25 bo to to wiadomo że fajna sprawa i wyróżnienie dla kobietki :D

Gość To normalne.
Nastolatkowie nie są jeszcze tak zmanierowani jak ci starsi. Nie mają za sobą przykrych doświadczeń. Są bardziej ufni. Do tego na początku jak się przed nimi rozbierzesz to nie wiedzą, gdzie patrzeć. To takie miłe. Starszy facet rzadko reaguje taką niewinnością. Można ich wszystkiego nauczyć. Są pełni zapału.

Gość kljglkjujyu
co powiesz na to : kiedys mialam kolege mial wówczas 16 lat i mial 26 letnia dziewczyne...ktora tez kojarzylam ./

Gość To normalne.
Po prostu czuć od nastolatków tą świeżość. Nawet jak mają jakieś doświadczenie to i tak przy starszej zdarza im się peszyć. Ja lubię przejmować inicjatywę, więc mi to bardzo pasuje.

to chyba zależy po prostu od typu osobowości bo ja bym się chyba źle czuła z kimś młodszym i to nie chodzi o to że jest mlodszy czy cos i jestem uprzedzona po prostu potrzebuje kogoś starszego byłam kiedyś z chłopakiem w swoim wieku i zle to wspominam młodszego nigdy jeszcze nie miałam:P ale każdy jest inny:)