Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoś:)

Jakie macie kompleksy ?

Polecane posty

a nic. Bo śmiszne to takie , humor mi poprawiłaś :) jak te psy Husky. I to ma być komleks? Jej zajebiście masz, wyjątkowa jesteś :)

Gość kljglkjujyu
noo moja mama ma kolezanke i tez ma jedno niebieskie drugie zielone i to pieknie wygląda.

Gość ja mam 2
od kiedy to zielone oczy są unikalne? ;D możesz wpisać kolorowe :P

Gość dziś na pomarańczowo
małe piersi i wiecznie wzdęty brzuch, mimo, że jem mało i raczej zdrowe rzeczy. ogólnie jestem szczupła, a przez ten brzuch wyglądam jak baba w ciąży :/ aaa no i cellulit na udach, ale to mi aż tak nie wadzi, faceta nie mam, na plaże nie chodzę, więc jakoś daję radę.

Gość Niunia aha oh taak
No weź przestan beke ze mnie mają takie gały żeby mieć heh e masakra bo mój stary ma zielone a matka niebieskie i się kurwa pomieszały he. Ale są chociaż wielkie na pół twarzy więc jest git

Gość tulipan 11
ja też mam prosaki tylko tyle że na mosznie

A bycie gejem to nie grzech i ja znam wielu geji, mozna powiedziec że ich do siebie przyciągam i dla mnie to najlepsi kumple i dobrzy ludzie...

Gość ja mam 2
myślałem raczej o wodogłowiu.. ale faktycznie nie wpadłem na to. myślisz że to ta dziura sprawia że jest taki roztrzepany? :)

Gość tulipan 11
ja mam 2- wiesz że prosaki można wyleczyć?

Z tymi prosakami to nie przesadzajcie... Mógł byś mieć małego i było by gorzej moim zdaniem... chociaż mały ale pracowity też dobry :)

Gość ja mam 2
tulipan 11, też mam ale tamte o dziwo jakoś mi nie przeszkadzają. kilka dni temu, podczas golenia zauważyłem kilka sztuk w kącikach ust. na szczęście są bardzo niewielkie i nie rzucają się w oczy

Gość ja mam 2
mały ale wariat, eh? to mit. zresztą dlaczego zakładasz że takiego nie mam? ;>

ja nie mam kompleksów fizycznych :( kiedyś, jak byłam nastolatką, wtedy byłam jeden wielki chodzący kompleks na krzywych nóżkach :D ale teraz się jakoś wyrobiłam i żadna z części mojej fizjonomii nie wywołuje u mnie dramatu ;) raczej fatalna osobowość powinna mnie martwić ;)

Gość ja mam 2
kompleksy rodzą się w głowie, to dziwne że masz takie właśnie odnośnie osobowości.

Gość tulipan 11
na kącikach ust też czasem mam i je się wyciska:P

Gość ja mam 2
gra słów, późna nocna pora działa ;) roztrzepany w sensie rozbrykany. robi co mu się żywnie podoba ;)

Bo o tym nie napisałes ;) przeciez mały penis to zazwyczaj kompleks a my tu mówimy o kompleksach :) chyba i o tych robakach prusakach też :) ha ha ha jestem blondynką sory ;)

Gość Ja mam krzywy kręgosłup
:(

ja mam2- to do mnie? może źle się wyraziłam, nie mam kompleksów z powodu charakteru, ale wysoko stawiam poprzeczkę jeśli o to chodzi, cały czas widzę, że mogę być bardziej cierpliwa, bardziej pomocna, mniej uparta, mniej leniwa, więcej czytać, więcej się uczyć. otaczają mnie fantastyczni, mądrzy ludzie, którzy ciągle robią super rzeczy dla innych, rozwijają się. to bardzo dopinguje. a wygląd? cóż, to tylko wygląd...uroda dziś jest, jutro minie.

Gość tulipan 11
prosaki a nie prusaki- no i to wyleczalne jest

Gość ja mam 2
robaki prusaki :D:D więc o tym myślałaś na początku :D.niee, nigdy. pisze tu anonimowo więc mogę się przyznać że jest zwyczajnie przeciętny. cm czy 2 więcej nie robi mi żadnej różnicy. blondynka z dystansem do siebie, chłopak pewnie się cieszy ;)

czasem tak jest...z tymi Wacami... ja nie mam i nie mam problemu :) możesz obciąć i tez będzie po sprawie :) moim zdaniem lepszy rozbrykany niż wisielec jak przyjdzie co do czego ... Zawsze możesz go puścić w nogawe i nic nie widać ;)

Gość ja mam 2
tak, pisałem wtedy do ciebie. jesteś perfekcjonistką? jako bystra dziewczyna powinnaś dobrze wiedzieć że porównywanie się z innymi nie prowadzi do niczego dobrego;) no chyba że jest np sportowa rywalizacja, ale o takie tu nie mówimy

Gość tulipan 11
Kwiat lotosu- czyli jak jesteś blondynką to niby uważasz że głupsza?

Gość ja mam 2
jak możesz? przyjaciół się nie zostawia:D no właśnie nie mogę bo przeważnie chodzę w dopasowanych spodniach, bywa krępująco :X

Gość Jedyne kompleksy jakie mam to
brak siedmiocyfrowej kwoty na koncie w banku,innych raczej nie posiadam.