Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoś:)

Jakie macie kompleksy ?

Polecane posty

hihihi :) dzięki i wzajemnie słodkiego czwartku :)Trzymam kciuki za edukację pociech :) pozdrawiam :)

Gość ja mam 2
a pisała że nie zna się na dzieciach :D jak na kogoś bez praktycznej wiedzy to nieźle ci to idzie, oby nie pozostało w teorii ;)

mam dużą wyobraźnię :D serio, tak wyszło, że w mojej rodzinie/ u znajomych dzieci z mojego pokolenia to dopiero się będą rodzić, więc ostatnie małe dziecko z którym miałam regularny styk to moja 3 lata młodsza siostra :) więc wiedzy praktycznej nie mam nic, a nic. okej ja muszę wracać do mojego eseju bo profesor straci cierpliwość ;) słodkości dziś życzę :)

Gość ja mam 2
nie jadamy po 2 nocy :) dobranoc

Gość lepiej niż ja
Przed ciaza wiekszy nosek, po ciazy mniejszy nosek, ale za to podbrodek, duzy brzuch celulit masakryczny , obwisle posladki no i szerokie ramiona.

Gość no to się wypowiem
- duży krzywy nos -pryszcze -podwójny podbródek - przebarwienia -zniszczone włosy z odrostami - szerokie bary - w miarę dużo obwisłe cycki -ogólnie brzydkie ciało całe w krostach, pryszczach i przebarwieniach - niska jestem i gruba -cellulit -brzydkie paznokcie po rozdwajane - nierówne brwi mam samej siebie dość :/

z pryszczami to idz do specjalisty, na wzrost nic nie poradzisz, cellulit każdy ma :) na przebarwienia są kremy, włosy odrosną, podwójny podbródek...trzeba schudnąć, a krzywy nos Cie wyróżnia :)

Gość no to się wypowiem
no niby tak . ale ja mam dopiero 20 lat. + niedoczynność tarczycy

Gość nishto
Haha, ale wy macie kompleksy :D Ja sama jestem dziewczyną i nie mam kompleksów. Owszem, nie lubię siebie w związanych włosach, bo od razu wyszukuję u siebie 'deformacji' jakiś :D Ale ogólnie akceptuję siebie. :) Dziewczyny, uwierzcie w siebie! Ja uważam, że każda z nas jest piękna.. Po prostu dostrzeżcie to w sobie :) Stałam się Miss Germania po tym, jak zdjęłam okulary i zaczęłam nosić soczewki. Może tak Was pocieszę. Zmieńcie to, co się wam w was nie podoba.