Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EwelinaEwa

Do .Strażnik_Teksasu.!!!

Polecane posty

dlaczego twierdzisz, ze gdzies byly moje zdjecia? I ze mam facebooka? Chociaz dobrze wiesz, ze to nieprawda.

a to nie ja w takim badz razie. Wiec nie do mnie z pretensjami, ze ktos, gdzies uzywa mojego nicka. Ja mam ten tylko tutaj. Mam inny na forum filmweb i to wszystko. Takze mam nadzieje, ze zostalo to juz wyjasnione.

tego tematu nie da sie przeczytac, ale to na stowe nie ja wiec wierze, ze moze jakas miala moj nick kiedys poki nie byl zaczerniony. A jak ostatnio to musial byc jedynie podobny.

Temat został skasowany tak jak chciałem :) Autorka tematu nie podała linka do zdjęcia (Facebook), więc bardzo możliwe, że zdjęcie było udostępnione bez wiedzy zainteresowanych czyli osób na zdjęciu.

Gość obrzygana sukienka
nie przejmuj sie on bredzi :) zaraz ci powiem jaki to był nik

ja nie posiadam facebooka ani nk takze to nie moje byly foty:P A ze ktos nickiem sie bawil na pomaranczowo? No coz ja mam swoj na czarno od lat chyba 3 jak nie wiecej

mozliwe, ze ktos o nicu ewelinaewa cos tam zakladal tematy na pomaranczowo. W to nie watpie, ale mnie tu nie bylo dosc dlugo wiec nic nie wiem

jak sie hajtasz to gratuluje:P GPSa bedziesz wtedy mial nie tyle na palcu co w telefonie:P A pisze ci to mezatka takze wiesz...:P

Gość obrzygana sukienka
straznik jestes milicjantem?

Gość nie golę pipki
A EwelinaEwa jest kretynką. Pisze "w takim BĄDŹ razie" zamiast "w takim razie". Jest głupsza niż Krowa i Kurczak.

Pisze "w takim BĄDŹ razie" zamiast "w takim razie". Jest głupsza niż Krowa i Kurczak. pisze tak jak jest poprawnie gramatycznie i stylistycznie:P Mozna napisac to tak i tak:P

ale macie problem. swego czasu poznalam jedna eweline, ladna mila i niska brunetka. chodzila na solarkę i byla bardzo sympatyczna. potem wszystkie niskie i fajne ladne nazywalam ewelinki.

Gość do dużej dudy
jedynie dopuszczalne jest w takim razie to bądź jest zupełnie zbędne bo niczego nie uściśla nie określa nie opisuje