Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzystojnyInteligentny

Faceci, mieliście jakieś homoseksualne fantazje, doświadczenia?

Polecane posty

Gość Fajfus M
Fantazjuje że jestem więziony przez dwie dominy i w zamian za uwolnienie przyprowadzają mi faceta zmuszają mnie do obciągania jego kutasa. Z początku robie to niechętnie ale pod wpływem podniecających domin obciągam jego fujare aż wytryska mi jego sperma do moich ust. Połykam ją prawie w całości oblizuje go jeszcze z resztek.

Gość Homoseksualista Andrzej
I właśnie przez takich jebanych pedałów jak ci w tymi fantazjami ludzie mają homoseksualistów za jakichś zboczeńców...

Gość Fajfus M
A przecież homoseksualizm nie jest normalnością!

Gość Wacek W
Jestem facetem kręcą mnie chłopcy 12-15 letni o dziewczęcym wyglądzie najlepiej w długich włosach. Kilku takim za drobne upominki zrobiłem lodzika! Ale się prężyli i postękiwali jak miałem w ustach ich młode kutaski i spijałem ich sperme!

Gość Migacz
Fantazjuje przy masturbacji że pieści mnie dwóch mężczyzn jeden mnie masturbuje i pieści ustami drugi podsuwa mi swojego penisa do mych ust z początku opieram się ale jestem tak podniecony że biore go w ręke otwieram usta i obciągam go.Po chwili tryskam spermą tamtemu i czuje jak moje usta wypełnia sperma drugiego gościa.

Gość oj tam oj tam :P
a ja zawsze chciałam poznać chłopaka geja,

Gość Wacuś D
Młodzi chłopcy podniecają mnie.Nie mają jeszcze zarostu na twarzy i na ciele mają delikatne ciałka.Nawet jeszcze bez włosków łonowych. Lubie im brać ich małe siusiaki do buzi i patrzeć jak się robią twarde i spijać ich młodą śmietanke!

Gość 4wrwtw
to chyba grzeslaw w rajstopach z kafe :D

Gość upiorny....
Ten z kafe 🖐️

Gość Gabryrs

Ja zawsze chcialem zeby ktos spuscil sie do mnie /albo ja do kogos i potem jak sperma wycieka z dupki to ja zlizywac