Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka0009

Matka Madzi dostaje ochrone policyjna

Polecane posty

Gość kolezanka0009

jak to czytam to mnie trafia...czyli lepiej byc sprawca a nie poszkodowanym..kur..kto wydaje takowe pozwolenia???!!!!

Gość nie wiem nie znam
nic dziwnego, ludzie by ją zlinczowali

Gość kolezanka0009
to niech siedzi w areszcie jak sie boi o swoje zycie,jedno juz zmarnowala!

dokładnie. a po za tym ona jest słaba psychicznie i pewnie bedzie podchodzic do 2 proby samobójczej .. . takie mam odczucia bynajmniej ja

Gość do 7897897894545
i CO Z TEGO pustaku? plotkaro pierdolona zeby tobie bachor zdechł za jątrzenie nie masz swojego życia ?

Sumienie nie da jej zyć.Predzej czy później ona sobie cos zrobi.I tak naprawde to mi jej wogóle nie szkoda.Zimna suka :O

Gość kolezanka0009
slaba psychicznie?..a nie byla slaba jak swoje dziecko na mrozie pod gruzem zostawiala nie dajac mu zadnej szansy na reanimacje..leczenie..bala sie tylko o wlasny tylek.."co ludzie powiedza,matka tesciowa i mezus"

a c o ie dziwisz? zobacz twarze tych ludzi nawiedzonych, np tych n pogrzebie deptających inne groby... .mordy jak polączenie jarka kaczyńśkiego z niesiołowskim //kamienie w rekach i pochodnie:O tam to trzeba dział prewencji by ja ochronić przed motłochem, bez względu na o czy jest winna czy nie.

Gość nie wiem nie znam
ja nie jestem od oceniania tego czy ona powinna siedzieć czy nie, faktem jest, że wyszła i ma ochronę, a jeśli prawdą jest to co się czyta, czyli, że jest w ciąży to tym bardziej powinna ochronę mieć

Gość onka345..
do 7897897894545 i CO Z TEGO pustaku? plotkaro pie**olona zeby tobie bachor zdechł za jątrzenie nie masz swojego życia ? nie wiem jakim trzeba byc czlowiekiem aby zyczyc jakiemus dziecku smierci..Jestes chory/a

Gość kolezanka0009
wierze ze moga ja zlinczowac......i ona o tym wie wiec niech siedzi w areszcie do sprawy..moja sasiadka musiala sie ukrywac z czworka dzieci przed mezem psychopata,a policja nie dala jej ochrony i stala sie tragedia...pobil ja i starsza corke..corka wyladowala na wozku...to jest sprawiedliwosc!

dajcie juz spoój tej biednej Madzi i tej całej sprawie.

Gość Cirko-l
sąd powinien ją wsadzic do szpitala psychiatrycznego a nie wypuszczac z aresztu i jeszcze jej ochronne dawac

Gość kolezanka0009
do autorka.. nie jestem typem gapia ktrorego rajcuja takie sytuacje,na pogrzeb bym nie poszla..nawet gdybym mieszkala obok cmentarza..ale mam sie prawo oburzyc jak widze taka sytuacje ...

Widzę że nawet reprymenda księdza na pogrzebie małej Madzi niczego was nie nauczyła :o i wcale was nie wstyd że przez takich jak wy matka bała sie przyjść na pogrzeb własnego dziecka :o Masakra :o chyba sie wypiszę z tej kafeterii bo wasze towarzystwo zaczyna mnie wkurwiać

Gość hip hop tralala
Lisabet S. ta kurwa juz raz pochowala swoje dziecko a dwa razy na pogrzeb tej samej osoby sie nie chodzi :O

Gość fbvefb
i dobrze z eludzie by ja zlinczowali!!!!! powinni to zrobic. niech to scierwo gnije za kratami a nie opancerzonym wozem sie wozi

Gość rafarataa
Ktoś dobrze npaisł żeby bomba prosto w serce tego pogrzebu walneła.Nikt niema prawa osądzać tej kobiety bo nikt tam nie był i nie wie jak było do końca .Polaczki bez roboty to się nudzi i chodza zbiegowiska robić i popłoch.PIERDOLONE GNIDY

nie bądźmy sędziami, bo nie my od tego jesteśmy, lincze nie mają sensu, fakt jest taki, ze matka Madzi zrobiła coś okropnego i nieludzkiego jak dla mnie i na pewno za to odpowie...

Gość jędza na miotle.
hahahahaha , to nie ochrona:A tylko jej pilnują coby nie zwiała a głupia myśli ,że ją ochraniają;D

no wiesz, ludzie na pewno mogliby ja zlinczowac za to co robila. z jednej strony wspolczuje, ale jak pomysle co zrobila..

biedna kasia jak teraz ułoży sobie życie ? dobrze że ma chociaż kochającego męża, ochrone, dom i pieniążki na start :-O

No w sumie jest to cholernie niesprawiedliwe, ale dziecka już nie ma, i nic mu nie zwróci życia, ale Katarzyna powinna ponieść karę za to co zrobiła, nie wezwać pogotowia, przykryć ciało gruzami... nie pojmuję tego

11:29 [zgłoś do usunięcia] Lisabet S. Widzę że nawet reprymenda księdza na pogrzebie małej Madzi niczego was nie nauczyła i wcale was nie wstyd że przez takich jak wy matka bała sie przyjść na pogrzeb własnego dziecka Masakra chyba sie wypiszę z tej kafeterii bo wasze towarzystwo zaczyna mnie wk**wiać Lisabet wybacz nnie szkaluje matki madzi, przestałam się ta sprawą interesować jakiś czas temu, ale akurat ta cudowna mamusia która nie wpuszczona na pogrzeb własnego ddziecka, wcześniej to maleństwo zostawiła gdzies w lesie. Pisze to tylko tak ku przypomnieniu. I zgadzam sie, że ja powinno sie zostawic pod opieka psychiatrczyną. I nie pisze tego złośliwie.