Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygareta908

Chcę zadzwonić do psychiatry i umówić się na wizytę ale boję się.

Polecane posty

:( chce iść do psychiatry w sprawie moich stanów lękowych, ale boję się zadzwonić... co teraz? mam numer w komórce, ale chyba nie zadzwonię, zmotywujcie mnie.

Gość ona czyli ja 24
Radziłabym Ci też albo zamiast dobrego psychologa

Gość wszyscy_z_kafe
autorko jesteś prostytutką?

Gość berbblla
Kiedys i tak bedziesz musiala zadzwonic, wiec jesli zrobisz to teraz reszte dnia bedziesz miala z glowy. A jaka bedziesz dumna, ze dalas rade. Dzwon! :)

Gość berbblla
Jesli masz fobie spoleczna to witaj w klubie :)

nie jestem prostą tutką, a co? tylko one chodzą do psychiatry? psycholog mi nie pomoże, potrzebuje PROCHÓW!!! grhhhhh PROCHÓW!!!

mam fobie społeczną oraz stany lękowe:( podejrzewam też chada, ale to tylko moje podejrzenia :(

Gość berbblla
nie dyskutuj z dziecmi, bo maja satysfakcje z tego, ze sie denerwujesz. Skoro podjelas decyzje o leczeniu to zrobilas juz ogromny krok do przodu. Czesto czytam tutaj wpisy ludzi, ktorzy maja fobie a nie maja zamiaru nic z tym robic bo sie boja i kolo sie zamyka. Ten jeden krotki telefon i zalatwienie terminu zmieni duzo na plus w twoim zyciu. Zobaczysz.

Gość czerwona kartka
dzwon i koniec. to zaden wstyd. wiesz ilu ludzi chodzi do psychiatry a sie nie przyznaja? :) ja juz raz bylam ale trafilam na kiepskiego lekarza wiec szukam niedlugo. mam bulimie i borderline

ale co mama powiedziec? nigdy nie byłam u psychiatry, nie wiem jak się zarejestrować itd

Gość berbblla
Dzwonisz i mowisz, ze chcesz sie umowic na wizyte u psychiatry. Ustalasz termin i gotowe. Ja nigdy nie musialam ustalac terminu, jak przyszlam to zawsze zostalam przyjeta. Dzwon kobieto!!! To tylko 2 minuty. Trzymam kciuki :)

zrobię to dzisiaj, tak około godziny pierwszej. Jak mi się uda - pochwalę się, a jak nie - załamię się.