Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_monka

Chyba jestem w ciazy :(

Polecane posty

Gość zalamana_monka

witam panie ostatni okres mialam 14stycznia do dzis nie dostalam miesiaczki, nie wiem czy sobie cos wkrecam czy faktycznie jestem w ciazy, bralam tabletki, ale szybko je odstawilam. Boje sie zrobic test, ze okaze sie pozytywny. Mamy juz jedno dziecko i w chwili obecnej nie mozemy sobie pozwolic na drugie. Jesli faktycznie okaze sie ze zaciazylam to chyba poddam sie aborcji farmakologicznej :( juz troche czytalam na ten temat.. Nie mam pojecia co robic

Może to tylko zaburzenia po odstawieniu tabletek. Jednak jesli ciąża a chcesz coś z tym zrobić to nie ma co zwlekać tylko zrobić test i działać jak najwcześniej.

Mamy XXI wiek a te się dalej dziwią, że w ciąży są. Nie chcesz dziecka to było się zabezpieczać!!!

Gość zalamana_monka
mam taka niedzieje ze to moga byc zaburzenia, pojde dzis do apteki czym dluzej bede czekac tym bardziej sie denerwuje

Gość Liliana3000
a może sama niepotrzebnie się nakręcasz i przez ten stres okres się spóźnia? Nie martw będzie dobrze:)

Okres może ci się spóźniać po ostatnim zbliżeniu i po odstawieniu tabletek... Też tak miałam. Też mam jedno dziecko i chyba jestem też w ciąży teraz też nie jest to za lepszy czas. Pamiętaj jedno że nawet w biedzie ale zawsze się wychowa następne dziecko. Przecież to maleństwo nie jest niczemu winne że istnieje... Zawsze masz różne pomoce np. dom opieki społecznej.. przemyśl to jeszcze dobrze ale pierw zrób test i sie przekonaj bo możliwe że to tylko zaburzenia hormonalne.:)

Gość nie tylko poprzezzzzzzzzzzz
to przykre ze ci co chca miec to nie maja a cico niechca to maja dziewczyno jak bym wszystko dala zeby wkoncu sie udalo gdyz staram sie kila lat obys nie mogla miec kiedys dzieci to bys wtedy widziala i nie piszczie co to ma do do rzeczy bo ma i to duzo

Gość najlepiej robic aborcje
zanim dałas dupy trzeba bylo sie zabezpieczyc a nie teraz o aborcji myślisz, z glowa cos masz nie tak dziewczyno??

jak nie chcesz i nie mozesz sobie pozwolic na drugie dziecko to chyba jest cos takiego jak ANTYKONCEPCJA ?? :-O

RUB CO CHCESZ czego oczekujesz na forum???????????? wspolczucia?????????????????

Gość bluencja
Kobieto ciaza nie jest tragedia.tragedia to np choroba. zrob test ciazowy

Gość No tak!!!!!!!!!!
Antykoncepcja-a skoro jej nie chciałaś używać to ABSTYNENCJA seksualna!!I problemu by nie było.Skoro masz już jedno dziecko to wiesz czym się może skończyć sex tym bardziej nie zabezpieczony.Zrób test a potem myśł co dalej.A nie-ty jeszcze nie wiesz jaki jest powód braku miesiączki a już chcesz zrobić aborcję farmakologiczną.To dowód na to że nie jesteś dojrzałą kobietą.Dojrzałe przyjmują takie ''ciosy'' na klatę i nie myślą o takich rzeczach.

Gość Aska79111111111
Zrób test,nie martw się na zapas:)

Gość bonobobo
Rozumiem, że stosunek był bez zabezpieczenia? Dlaczego wobec tego nie sięgnęłaś chociaż po antykoncepcję awaryjną, jeśli nie możesz pozwolić sobie na drugie dziecko

Gość Kas!ek
ten maluszek nie jest niczemu winie, to rodzice sie troszke zapomnieli ;) nie usuwaj-bedziesz zalowac- moja kolezanka usunela i na reakcje swojego brata "cos ty zrobila" ona byla w stanie powiedziec " daj mi chociaz Ty spokoj bo moje sumienie nie d aje.." miala depresje narazie to pecherzyk ale potem to bd Twoje oczko w glowie bd dobrze!

Gość Jestem przeciwna usunięciu
ciąży ale kobiety typu nie tylko poprzezzzzzzzzzzz działają na nerwy! Dziewczyna ma inną sytuację niż ty a ty inną niż ona więc nie wtykaj noska tam gdzie sama nie będziesz zrozumiana i gdzie ty innych nie zrozumiesz bo obiektywizmu tu nie będzie za to będą wydemonizowane emocje.