Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ma piernik do wiatraka

co sądzicie o tematach typu staramy sie o dzidziusia ?

Polecane posty

Gość gremliny atakują
sam fakt pisania na forum latami dniami jest dowodem na monotonię życia , nudę i rutynę bo co one pisza hej wstałam zjadłam wstawiam obiad i tak w kólko kto normalny ma czas byc regularnie na forum ? nudziarz

Nic sie nie pozmienia, predzej umre niz bede lezec na jakims smiesznym lozku ze wszystkim na wierzchu jak tania kurva. I beda mnie ciac czy co tam zechca, masakra. I sie jeszcze moze zesram. A potem dzieciak robiacy pod siebie, potem jego dorastania, masturbacje i inne obrzydlistwa. I moze stanie sie narzekajaca matka "lekcje odrob" bosze... w zyciu. Matki juz z kobiecosci i sexu, przygod nie maja nic 🖐️ Oczywiscie ze nie mam bachora 🖐️

Gość trele morele benc i panc
odchodzimy od tematu którym jest ośmieszanie sie na forach staramy się o dzidziusia fasoleczkę ? zaczynamy starania na rok 2054 ....

Gość gremliny atakują
taka jest prawda nikt normalny nie pisze na forum noon stop , znaczy się że ten ktos nic nie robi nie prowadzi domu nie pracuje jest leniem i zarasta brudem .. bo cały dzien siedzi na kompie i pisze o swoich czopkach , zatwardzeniach , sluzach i itp. jest mnostwo tych temtów a tam tabelki podzielone na matki ciumkające , matki zaciążone i matki po wykluciu.

Gość gremliny atakują
pozatym mężczyzni takich desperatek są traktowani jako maszyny do robienia dzieci i dopuszczani w czasie owulacji to jest żałosne

Gość alcia 33
Pisałam kiedyś na takim forum około pól roku i odeszłam myslalam ze znajde tam porady bo nie mam znajomych ktorych moglam sie poradzic ale takie fora kipią zawiścią te co zaszly szleja zeby tylko nie poronic , a te co sie staraja sa wsciekle na te co zaszly a one nie tylko nie mowia tego wprost bez sensu

Idzcie lepiej po pączki te fora są i będą zawsze będą takie kobiety mozemy tylko o nich pogadać

a koleżanka anty nastawiona niech lepeij przestanie stosowac taką dietę

staramy sie dzidziusia, sugeruje, że są jakieś komplikacje, z zajściem w ciażę i ogólnie, zajście w ciążę, to problematyczna sprawa. Jako , ojciec, dwójki dzieci, jedno wie, na pewno się nie staraliśmy, bardziej bym się skłaniał do sytuacji odwrotnej.....

Gość a wiecie że
Noxelia też miała w domu śliski kocyk w którym trzymała Ofelkę :o

Gość Bogowie sie znalezli
haha nie moge z Was....kazdy zaklada topik jaki chce nie chcecie nie wchodzcie a tu co piszecie to coto jest???????jestescie nudne hahahaha

nigdy nie pisywałam na takich forach,czytać tez nie czytam bo po co obrzydzać sobie cały dzień-śluzy,spermy,wycieki,krwawienia bleee-to jak mój organizm reaguje to moja osobista sprawa i sama nie miałabym zamiaru obrzydzać ludziom życia

bo to tak jest im wiecej sie starasz tym bardziej sie oddalasz ktos dobrze napisal nie robcie z faceta maszynki do dzieci , dawcy plemników

Gość ...:)
zgadzam sie z "bogowie sie znalezli" :) tu nie chodzi oto zeby wypierac sie takich forow...nieoszukujmy sie mozemy znalezc naprawde odpowiedzi na wszystkie informacje w necie...i tak jest i bedzie!i nikt tego nie zmieni!

Robwalka no własnie nikt normalny nie opisuje ze wkłada czopki bo ma zaparcie , ze ma śluz taki czy owaki , ze mąż ma nasienie takiego koloru a nie takiego , ze lezy z nogami do góry po seksie i nie nazywa dziecka fasolką

Gość renka11
wiecie co moze wsadzenie czopka to jedyna rozrywka w ciągu dnia .

Gość Bogowie sie znalezli
a temat typu ciaza starajce sie to jaki prproblem???pisza osoby ktore chca sie czegos dowiedziec niektore szukaja nadziei ktos kto nie borykal sie z nieplodnoscia nie wie co sie przechodzi.....oczywiscie z umiarem:) a temat typu jaki kolor wlosow do mnie pasuje mam szope na glowie co robic ?????bla bla bla.......niejedna zadaje sobie takie pytanie wiec o co chodzi.????jestescie Wy zdesperowane skoro sie czepiacie nie chce nie wchodze proste

Gość lady in night
mylicie temat chodziło o czopek

koleżanko z 13.00 a może spójrz na to w ten sposób,że nie jednokrotnie chciałam wejść na takie forum i chociaż poczytać,porównać jakieś dolegliwości,ale te dziewczyny potrafią to opisywać w ten sposób że można nabawić się wprost choroby,a nawet myśleć że to co akurat mnie dolega może prowadzić do poronienia-na tych forach panuje psychoza,że wszystko co pobolewa prowadzi do utraty ciąży(zaraz uprzejme koleżanki cię straszą i szybko wysyłają do szpitala).Dlatego nie czytuję takich topiców żeby się nie bać i nie popadać w ciążową paranoję

Gość lady in night
tematy te są chore i tyle jest ich tyle ze nawet randapem nie wyplewisz

Gość ...:)
Robawalka masz racje, lecz niejedna kobieta woli wejsc na forum podczytac i np. nie wpadac w panike,niekazde forum ciazowe straszy i grozi szpitalem..niektore wypowiedzi lagodza stan i mowia ze to calkiem normalne.

Gość lady in night
łagodzą stan fora internetowe ? pierdolisz jak matka polka pewnie tu przylazłas z tego bagienka własnie ? chyba tak czopek zaaplikowany?

Gość perryq
tak forum was uzdrowi forum wam pomoze dr google jest bezpłatny przecież - dajcie spokój

to lepiej niech taka kobieta zadzwoni do lekarza prowadzącego,a nie czytuje bzdury na forum,później panika i płacz,a na końcu okazuje się że to normalne w ciąży-nikt tak na prawdę przez monitor nie może stwierdzić co to może być,a nie potrzebne nakręcanie się nie powoduje nic dobrego dla kobiety i jej ciąży

Jak umieszczać czopki glicerynowe w odbycie? Przed zastosowaniem czopków glicerynowych należy zasięgnąć opinii lekarza albo farmaceuty. Czopki na zaparcia mogą bowiem wpływać na wchłanianie innych leków aplikowanych przez odbyt. Czopki glicerynowe powinny być stosowane doraźnie, w dawce: jeden czopek. Zbyt częste ich używanie może skutkować podrażnieniem śluzówki jelita. Ból i dyskomfort w okolicy odbytnicy mogą wywoływać odwrotny skutek, tzn. odruchowe zaciskanie zwieracza odbytu i zatrzymywanie wydalania kału. Czopki glicerynowe umieszcza się w odbycie. Okolice ujścia odbytu należy delikatnie rozchylić palcami i powoli wsunąć czopka do jelita. Osoba, której aplikuje się lek, powinna się rozluźnić, nie napinać mięśni podczas wkładania leku ani nie zaciskać zwieracza odbytu. Przed aplikacją czopka należy dokładnie umyć ręce. Następnie należy wyjąć lek z opakowania i umieścić go w odbycie. Po zabiegu również nie wolno zapomnieć o umyciu rąk. Czopek glicerynowy powinien cały znaleźć się w odbycie, w przeciwnym razie może się wysunąć. Najwygodniejszymi pozycjami do wkładania czopków są: * leżenie na boku z nogami lekko podciągniętymi pod klatkę piersiową, * leżenie na plecach z nogami uniesionymi w górę, * przysiad. Należy zaczekać, by czopek rozpuścił się cały w odbycie. Trwa to kilka minut. W tym czasie należy wstrzymywać parcie. Dopiero po całkowitym rozpuszczeniu się środka można się wypróżnić.

Gość pecorella
ludzie ale dajecie czadu:-D

i kto normalny pisze ze wkłada czopka?