Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imprezowicz333444

Dziewczyna nie chce mnie puścić....

Polecane posty

Gość Imprezowicz333444

Moja dziewczyna nie przepada za muzyką elektroniczną... Ja za to uwielbiam imprezy w tym klimacie.... Nakręciłem się żeby w tym roku jechać ze znajomymi na Sunrise do Kołobrzegu... Ale ona nie chce mnie puścić samego... Boi się że będę ją zdradzał.... Jesteśmy ze sobą kilka lat i było kilka takich incydentów z których nie jestem dumny (ale nie ma mowy o żadnej zdradzie!) Macie jakieś pomysły jak ja przekonać?

Gość uygbjhnmjkn,
powiedz jej ze jak bedziesz chcial ja zdradzic to zaden sunrise ani kolobrzeg nie jest ci do tego potrzebny :-)))))))

Gość werfvd
skoro jak sam mówisz było kilka incydentów to się nie dziw, że teraz nie chce cię puścić .

Gość zc
niech ruszy dupsko z tobą

Gość Imprezowicz333444
Nie no... incydenty raczej małe były... nic poważnego... A ona nie przepada za tego typu muzyką.... i nie chce jechać... (tym bardziej że też są jakieś koszty takiej imprezy) a dodatkowo ona by się tam nudziła bo tańczyć pod to też nie bardzo umie/ogarnia... jakieś pomysły jeszcze?

Gość rerwol
Daleko masz do tego kołobrzegu ?

Gość Imprezowicz333444
Niecałe 500km...

Gość rerwol
a po ile macie lat ?

Gość Imprezowicz333444
po 25... Jesteśmy ze sobą od 3 lat. I ogólnie jest wszystko ok... Raczej nie rozstajemy się (nie imprezujemy osobno), ale czasem się zdarzy: ona wyjdzie z koleżankami a ja z kumplami... Ale chyba nie może znieść myśli o 3 dniach i tej odległości....

Gość Kaśka 15512
Tez bym swojemu nie pozwolila

Gość rumianekkk
"ogólnie jest wszystko ok..." taaa totalny brak zaufania i incydenty zmierzające do zdrady... Nie mozecie zwyczajnie zerwać? Przeciez i tak pojedziesz i sie puścisz.

Gość Imprezowicz333444
Heh. po 1 - nie chce się z nią rozstawać bo mi na niej zależy. po 2 - nie chce jechać się puścić tylko pobawić / potańczyć - a to różnica... - Ale tylko jeśli otrzymam zgodę na wyjazd - nie zrobię tego wbrew niej. Próbuję tylko znaleźć sposób aby tą zgodę uzyskać :)