Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dotychczas tylko bezbarwny.

Jakie kolory lakierow do paznokci uzywacie? Jakie macie?

Polecane posty

Dotychczas stosowalam jedynie bezbarwny, zastanawiam sie nad jakims kolorem, moze jasny, a moze odcien czerwonego, sama nie wiem.... Czesto malujecie paznokcie na jakies kolorki? PS Czy kolor lakieru dobiera sie do ubrania?

Ja z kolei nigdy nie malowałam na bezbarwny :) A to jaki akurat mam na paznokciach zależy od wielu czynników, czy pracuję z domu czy jadę do siedziby firmy, impreza czy spotkanie ze znajomymi, nawet nastrój odgrywa tu rolę no i ubiór oczywiście też. Najczęściej maluje na różne odcienie czerwieni od bardzo jasnej po intensywną, bordo. W następnej kolejności są granaty, brązy, beże. Raz skusiłam się na jasny niebieski i miętowy, ale to nie moja bajka :)

najczęściej odcienie różu, czerwieni. Reszta mi jakoś nie podchodzi.

Gość modna i stylowa
matko, co za pytanie? mam ich kilkadziesiąt, różne od naturalnych róż, beż, nude po mega intensywne czerwienie, szarości itd

ja ntak samo jak modna i stylowa, ale odrzucam zielenie i niebieskie, raczej czerwone, różne odcienie, różowe, fioletowe, mleczne, do frencha, oraz brązy i beże

Możesz kolor dobrać do ubrania, a możesz zastosować kontrast. Byle z głową. Ale np beżowy, french, szary, 'trupi' wpasuje się prawie we wszystko. Czerwony też panie używają jako neutralny :)

No to jak zmienacie ciuchy to od razu zmywacie i malujecie paznokcie na inny kolor? :P zdrowe to dla paznokci tak czesto je malowac ?