Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sonaola23021986

odchudzanie od dzis,kto tez sie odchudza?jakie metody?efekty??

Polecane posty

witam wszystkich chetnych do pisania o tym jak sie odchudza i jaie metody stosuje..jakie efekty..ja zaczynam od dzis o 17 wybieram sie na saune i zaczne cwiczyc tylko musze poczytac jakie cwiczenia sa najlepsze..mam 26 waze 86kg i musze schudna..zle sie czuje w swoim ciele;/moj narzeczoy nic mi nie mowi bym schudla ale chce to zrobic dla siebie..piszcie..pozdawiam olcia

Gość EFEKT KOBYŁY
jem właśnie pączki, mam idealną wagę, nie pomogę:P

Gość mam 172 i waze 62 kg
ale w dupie mam dzisiaj odchudzanie :D

Gość rydułtofa
matko, ileż takich tematów już było:( mniej jedż, dużo się ruszaj, jest pełno stron o dietach cud

Gość mam to samo , ,
mam 43 lata 163 cm i ważę 51 kg , muszę schudnąć 2 , ale to nieproste w moim wieku , na razie nie jem o 18

Gość ona22222221
powiem Ci w jaki sposób ja schudłam ok.8 kg w niecałe 2 miesiące: 1. Zapisałam się na fitness, ale byłam tam tylko kilka razy, po to by zobaczyć jak ćwiczyć, nie mam czasu na regularne chodzenia - jak już wiedziałam jak ćwiczyć, codziennie wieczorem robiłam seriami ćwiczenia najpierw układ różnych podskoków ok. 15-20min, potem na matę i okład różnych ćwiczeń na brzuszek, podobny czas. I nie ma że boli, trzeba codziennie. - jadłam te same posiłki co zwykle (oprócz słodyczy), ale wyczystko na małych talerzykach, czyli o połowę mniej. Według mnie wszystkie te sałatki, odchudzające przepisy to bzdura, tylko rozpycha się tym żołądek. - zrezygnowałam całkowicie ze słodyczy - z alkoholu nie dało się zrezygnować, ale gdy piłam, nie jadłam żadnych przekąsek - gdy byłam bardzo głodna, jadłam jabłko albo inny owoc - ostatni posiłek najpóźniej o 19 To chyba wszystko. Efekt był obserwowalny dopiero po 2 tyg. więc się nie zniechęcaj. Pierwszy tydzień było ciężko, potem się przyzwyczaiłam. Teraz aby nie utyć, ćwiczę sobie czasem brzuszki i nie jem też tak dużo jak wcześniej i już, ważę tyle ile chcę. Tobie też tego życzę, powodzenia:)

Gość mam to samo , ,
ja jak zjem jabłko jak jestem głodna to jeszcze bardziej chce mi się jeść :/

cześć :) Na początek polecam zapoznać się z linkiem: http://kulturystyka.pl/odzywianie-lopatologic znie-czyli-odpowiedzi-na-najczesciej-zadawane-pytania-przez- kobiety/ Bardzo ciekawy i otwiera oczy na pewne sprawy związane z odchudzaniem ;) No i polecam ćwiczenia cardio! Link z wyjaśnieniem dlaczego: http://vitalia.pl/index.php/mid/3/fid/2/diety/dieta/article_id/339/offsetk/0 Ja odchudzam się już od miesiąca - staram się jeść mniej śmieciowego jedzenia i dużo ćwiczyć z Cindy Crawford: http://www.youtube.com/watch?v=jMY7b2iIuW0 workout A http://www.youtube.com/watch?v=1tlg7cAo3DU&fe ature=related workaut B Sama prościzna dla kobiet po ciąży, albo osób daaawno nie ćwiczących Jest jeszcze Workout C - trwa 40 minut i już przy nim trzeba się namęczyć Uwielbiam go, bo masakruje brzuch! To uczucie bolących mięśni, których istnienia nawet nie podejrzewałam. Zamiast stosować drakońskie diety lepiej postawić na zdrowy tryb życia! A przede wszystkim ruch! :) Pozdrawiam :p

dziekuje za odpowiedzi..ja przytylam zlam 4 lata temu w ciazy ale niestety poronilam w 4 mc i nie bylo dobrze..ale teraz musze sie wziasc za siebie..wlasnie czytam o cwiczeniach.ja mam tyle dobeze ze moj tata pracuje na hali MOSIR i mama darmowa salne i silownie,tylko problem polega ze samej to nie chce mi sie tam cwiczyc a moj narzeczony w pracy siedzi ciagle..ale musze sie zmotywowac i dac jakos rade..za slodyczmi nie przepadam wiec tez jeden plus wiecej..widze ze niektre osoby nie umia normalnie pisac tylko po chamsku no ale nic na to nie poradzimy..

Gość ona22222221
najważniejsza jest wytrwałość. Ale czasem jak widzę koleżanki, które chcą schudnąć ile się one o tym nagadają, ile się naczytają o mądrych dietach, gdzie się one nie pozapisują, masakra. Konsekwencja jest taka, że po kryjomu podjadają gdzieś paczkę czipsów, albo po 2 seriach ćwiczeń muszę sie wynagrodzić jakimś ciastkiem. Dlatego nie ma co się na wstępie napalać. Trzeba systematycznie i wytrwale dążyć do celu.

Gość gość
Rewelacyjnym preparatem na nadwagę jest naturalny i 100 % bezpieczny suplement diety Piperinox. Dzięki niemu udało mi się zrzucić 20 kilogramów w niedługim czasie. Nie tylko redukuje zbędną wagę ale też oczyszcza organizm co ma duże znaczenie w procesie odchudzania. Więcej informacji i możliwość zakupu w tym linku http://nplink.net/JJvdj0WA

Gość gość
Silownia to gowno a wiesz czemu bo sie tluszcz zmienia w miesnie i sie nie chudnie tepa dzido..poza tym jesli wykujesz miesnie i bd wygladac szczuplo ale na wadze bd miala 76 to jak sie znowu roztyjesz bd jeszcze ciezszaq... najlepsza metoda.. k***a nie jesc.. dziennie jedz 700kalori i pij wode zeby nie zdechnac i po roku masz 54kg

Gość KamilaKlisXX
tak jak ludzie wyżej piszą, musisz sporo ćwiczyć, a przede wszystkim zdrowo się odżywiać. U siebie sporą różnicę w wyglądzie swojej sylwetki zauważyłam, gdy przeszłam na dietę z cateringu dietetycznego Łódzkie Pudełko. Miałam wliczone dokładnie 1200 kalorii i myślę że dlatego schudłam, bo trzymałam się stałej kaloryki no i nie podjadałam.