Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko pytam.

Jakie macie wykształcenie i ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość katia3378845
Pracuje w dziale technicznym/utrzymania systemów więcej nie napisze a z tym google to proszę nie bądź śmieszna bo ja nie jestem dzieckiem :)

O swoich zarobkach gdzieś wcześniej pisałam, nie będę się tu przechwalać znów kwotami (bo tak to odbieram). Mam od życia to co chciałam i cieszę się nim, spełniam zawodowo i zwyczajnie jestem szczęśliwa W TYM KRAJU :)

Gość połowy tego na oczy nie widzie
dobra, ja spadam. Siedźcie sobie na kafeterii i snujcie fantazje - może kiedyś napiszecie książkę, ktoś ją kupi i wreszcie zarobicie pieniądze :D * wiem, że nie wszyscy, ale większość z was bajkopisarze :D

Gość eee00rr
cóz może robić laleczka? co najwyżej fryzury łonowe

ja nie pracuje(troche pomagam mężowi) ma swoją firme zarobki miesięczne około 40 tyś zł ale mamy kredyty budujemy dom i inwestujemy w firme więc na życie idzie około 10 tyś 5 kredyty itp reszta się odkłada na inwestycje i dom

Gość cotynato tato
wyższe ekonomicznne 4 brutto

Gość eee00rr
kury domowe swoich mężulków, mężowie zapierdalają a one rozwalają kasiorę i chwalą się na lewo i prawo

Gość majonez z dżemem
W zależności od ilosci dyzurow. Srednio 3500 - 4000 zl.

Gość ddurek
gdybym miala zajebistego meza , dobrze zarabiajacego i moglabym sobie pozwolic na nie pracowanie to... pracowalabym dla przyjemnosci :]

Gość ech..............
NIGDY WAS NIE ZROZUMIE........ Mówicie że średnie zarobki podawane w polsce są z kosmosu tak?? Wynoszą one obecnie coś koło 4 tyś brutto czyli 2760 netto o ile dobrze pamiętam. A jednocześnie piszecie że zarabiacie xx tyś pln. Prawda jest taka że 70% zarabia 1000 - 2 tyś. 15 % ok 3500 - 5 tyś netto. A reszta to właściciele firm i na stanowiskach po znajomości. Takie są dane urzędowe. Kłócicie się że średnia zawyzona a teraz na odwrót. Ja zarabiam 3,5 tyś zapierdzielając 12h poza domem i zyjac w hotelach.

Gość 34234234
Autorko, niestety na tym portalu nie ma sensu pytac ludzi ile zarabiaja, przebywam tu od dawna i czytałam niejeden topik, problem polega na tym, ze pisza głównie osoby chcace się pochwalic. Ktoś co zarabia np. 1000 nie dodaje wpisu, nie mam pojecia dlaczego. Tak wiec zostaja same wpisy po 5-10 tys, a powinna byc wiekszosc takich po 1000-2000 zł. Identycznie jest z topikami o wzroscie i wadze- wszyscy co się wpisuja mają 1,70 i 55 kg, i mimo że jedna trzecia Polaków ma nadwage, tu sa wszyscy szczupli... :p

Gość magdalenaaaa
podyplomowe, mba 3800 na rękę

Gość fgjjgjgjjg
srednie, w trakcie studiów, umowa zlecenie ok 1200 zł, od natepnego m-ca wywalczylam 1500 na reke...porazka, ale nie mam wyjscia na razie