Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam 31 lat!

PĄCZKI POZNAŃ!!!

Polecane posty

Gość kamciaq22
U mnie w domu

Gość pyreczkaaa
o przylaczam sie do pytania!!

Ja uważam że najlepsze są z ELITE z ajerkoniakiem. Natomiast nie narzekam na te z Zagrodniczej :)

Gość do kamciaq22
Moge na nie wpasc po pracy?

Gość maria1981
Ja sobie bardzo chwalę piekarnię Limaro - firma pochodzi z Mosiny, ale ma swoje sklepy firmowe na terenie całego Poznania (w tym jeden pod moim domem :)) i nie tylko. Jadłam tam w tym roku pączki w Tłusty Czwartek, były 2 rodzaje do wyboru - z marmoladą i budyniem (jestem szczególną fanką tych drugich :)) Z ajerkoniakiem natomiast nie lubię, bo w ogóle nie przepadam za niczym, co ma alkohol. Ale ta wersja z budyniem od Limaro - pyszności, normalnie aż się w ustach rozpływała :) Polecam!

Gość marianka12
Nie będę komentować tej wypowiedzi powyżej, bo świadczy tylko i wyłącznie o wypowiadającym się. A co do pączków i w ogóle wypieków cukierniczych, ja też bardzo lubię Limaro. Polecam ich placówkę na Krakowskiej. Mają też pieczywo prosto z pieca - pycha :)

Gość gość
chwalisz sobie limaro ? dobre sobie raczej jesteś niespełna rozumu , limaro to najtańsze i najgorsze skłądniki , najwięcej chemii , dmuchane bułki pączki gumowe itd , najgorszy syf na rynku firmy pokroju limaro dawno powinny stanąć przed sądem , kolejny nieuczciwy smiec chce dorobić się kosztem zdrowia ludzi