Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam do mnie

Renault Grand Scenic - pytanie

Polecane posty

Gość zapraszam do mnie
chodzi mi o wersję 7 osobową

JA mam renalut trafic . Autko firmowe i miesięcznie jeździ 25-35 tys km . MAm je 18 mcy i jak na razie wszystko idealnie . Niewiem czy Ci to pomogło

Gość zapraszam do mnie
No wiem jaki to jest trafic , mąż taki ma w pracy i tez jest ok. Z tym ze ten jest za duzy dla mnie. Chodzi mi o awaryjnosc bo słyszałam ze ta marka czesto się psuje a w firmie mąż ma nowy to co innego. Ja chcę kupic uzywany i się zastanawiam. Cena jest niezła i wizualnie też mi się podoba.

No trafic to typowo dostawczy jest;) No ja tez słyszałam ze sa awaryjne ;) Ale ja co 2 lata bd nowe auto brac wiec przez 2 lata ma gwarancje. A musi by 7 osobowe autoo ?

Gość zapraszam do mnie
no tak bo mamy 3 dzieci mąż myśli nad zafirą lub mazdą ale te sa już droższe auta myślałam, ze może będzie na foru ktos kto akurat użytkuje taką renówkę Ale skoro też piszesz że jest awaryjne to chyba faktycznie tak jest.. :/

Gość my mamy multiplę
i bardzo sobie chwalę. Dla 3 dzieci idealna. Zastanawialiśmy się nad renówką ale zrezygnowaliśmy z 2 powodów po 1 są to auta awaryjne i drogie jeśli chodzi o naprawę (a fiata pan Staszek w stodole nawet wyklepie) po 2 to auto nie ma bagażnika jak się rozłoży dodatkowe fotele a w Mućce bagażnik taki ze wózka nawet nie składamy bo cały wchodzi. Mućka kosztowała grosze, śmiga już cały rok i nic do niej nie dołożyliśmy, tyle tylko co na początku olej i rozrząd. Z tylu zamiast kanapy ma 3 osobne fotele co jest dla mnie wielkim plusem. Każdy z tych foteli można wyjąć w ciągu 10 sekund i zainstalować z powrotem. Pooglądaj je sobie. Są bardzo brzydkie to fakt, ale poza tym to jak dla 5 osobowej rodziny idealne auto.

tak multipla jest koszmarna;) a opel zafira? a ford galaxy ? volkswagen touran ? ja kupuje potem transportera , od volkswagena Dla mnie ta marka jest super . I jest nie zawodna

Gość my mamy multiplę
koszmarna ale to nie jest chyba najważniejsze w samochodzie, szczególnie ze w większości się go ogląda od wewnątrz a nie od zewnątrz, a wewnątrz jest fantastyczna ze schowkami, półeczkami na butelki i napoje, możliwością złożenia siedzeń w stoliczki itd. Jeśli ktoś jest bardzo wybredny to nowa multipla nie wygląda już tak jak ta stara wersja i przypomina raczej fiata pandę.

no ja akurat patrze na wygląd i multipla jest naprawde brzydka;) Ale praktyczna to fakt . Ja na codzien mam peugeota 206 . i musiałam kupic maly wozek spacerowy bo moj mi caly bagaznik zajmował . Ja mimo wszystko vw polecam z czystym sercem .

Gość zapraszam do mnie
oki, dzięki za info