Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 16, 2012 tekst o tym że niech pierwszy rzuci kamieniem kto jest bez winy idealnie pasuje do tego motłochu tlukącego znicze na sąsiednich grobach... myślę że ten ksiądz, widząc jak ludzie sie pchają depczą sąsiednie groby, tluka znicze itd byleby byc jak najbliżej i robic fotki oblookac czy bartek placze itd....miał ochotę ich złapac kolejno za fraki i wypierdolić z cmentarza na kopach:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yourwalentineeeeeeeeee 0 Napisano Luty 16, 2012 ale sie podniecasz , bez przesady jak ci tak szkoda tych grobow bo przezywasz od rana to idz posprzataj na jakims malo to opuszczonych grobów?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 16, 2012 groby mi sa obojętne...chodzi o pseudokatolicyzm na pokaz.... gawiedz się zwaliła postrzelać foty i w spazmach nienawisci wspólnie pomstowac na matke tego biednego dziecka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
/ladaco 0 Napisano Luty 16, 2012 jak długo bedziecie się podniecać tą Magdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ele meIe dudki Napisano Luty 16, 2012 podniecanie sie takimi rzeczami jest charakterystyczne dla plebsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yourwalentineeeeeeeeee 0 Napisano Luty 16, 2012 Tym razem to znowy ja- ale czym ty sie przejmujesz wrzuc na luz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dlugo? Napisano Luty 16, 2012 jak dlugo bedziesz bronic matki tego dziecka pajacu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Detektyw Ostrowski Napisano Luty 16, 2012 większość bydła które było na tym pogrzebie ma czarny nick na kafeterii ps. nie mylić z Rutkowskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 16, 2012 nie bronie matki tego dziecka pajacu:D jak dla mnie z tego z w tiwi pokazują to przynajmniej na leczenie psychiatryczne przymusowe powinna trafić bo nikt przypadkiem nie zakopuje zwłok niemowlaka pod gruzem czy czym tam... to że kłamała pozniej było koncekwencją pierwszego kłamstwa wobec rodziny,.... sądy sa od tego by wydac wyrok a nie motłoch spragniony sensacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zumba Napisano Luty 16, 2012 Tym razem to znowu ja + ban x2 Dlaczego ja się znowu z tobą zgadzam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dlugo? Napisano Luty 16, 2012 A dziwi cie reakcja ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zumba Napisano Luty 16, 2012 Dobrze że już koniec tego cyrku, może ludziska zajmą się własnym życiem? Chyba że znów jakaś nawiedzona zafunduje motłochowi IGRZYSKA? Co tam chleb, igrzyska dajcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trollo Napisano Luty 16, 2012 bo mimo, że im się wydaje, że tacy są do przodu, cywilizowani i w ogóle to mentalnie to nadal jest średniowiecze. Ciemny motłoch kochający się w publicznych egzekucjach, linczach i samosądach; widzowie rzymskich amfiteatrów oglądający pożeranie ofiar i śmierć gladiatorów zagryzając podpłomykami i cebulą. Anturaż się zmienił, ale umysłowość pozostała dokładnie ta sama. Myślicie, że gdyby się odbywały publiczne egzekucje, chłosty itp. to ci sami przykładni "chrześcijanie" pomstujący na tym pogrzebie, w necie i na ulicach by tam nie poszedł? Jeszcze by się tratowali byle tylko stać w pierszym rzędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 16, 2012 czy dziwi? na pewno nie jest zaskoczeniem po wielu podobnych cyrkach jak np te pod pałacem prezydenckim to się oswoiłem ale jak się widzi babe która depcze groby by sie dopchać z telefonem i zrobic fote trumienki albo rodziny to robi mi się słabo... i ci z zacisniętymi pięściami przed kamera :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kijeczek 0 Napisano Luty 16, 2012 No i bardzo dobrze. Motłoch rządny sensacji. Na nk już się pojawiają zdjęcia z miejsca ukrycia zwłok. Nawet przynosząc te znicze większość nie kieruję się odruchem serca a ciekawości. Dlaczego nikt nie wykaże się taką dobrocią i nie zaniesie zabawek do domu dziecka ot tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zumba Napisano Luty 16, 2012 Czy nie zauważyliście że im większy katolik tym więcej nienawiści okazuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kijeczek 0 Napisano Luty 16, 2012 Zumba zauważyłam. W kościołku rączki składa a innym jak najgorzej życzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 16, 2012 bo to nie są żadni katolicy. to prędzej wyznawcy rydzyka. gdzie widzicie u tych ludzi przesłąnie jezusa o miłości bliźniego , gdzie przekaz sobory watykańśkiego o tolerancji, ekumeniźmie, gdzie do cholery w tych ludziach przesłanie i pontyfikat Jana Pawła II? w dupie chyba. to żadni katolicy. nazwanie takich ludzi katolikami, to że sami o sobie tak mówią i pewnie myślą to obraza dla katolików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zumba Napisano Luty 16, 2012 A komu te zabawki potrzebne ? Chyba nie temu dziecku. Jej już nic nie jest potrzebne. Wszystko to po jakimś czasie trafi do śmietnika i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhgfrdt Napisano Luty 16, 2012 Tym razem to znowu ja + ban x2 zgadzam się z Tobą 100 % reszty komentarzy nie czytałam bo nie chce się wkurwiać tym kafeteryjnym motłochem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zumba Napisano Luty 16, 2012 Właściwie powinniśmy rozgraniczyć chrześcijan od katolików? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zumba Napisano Luty 16, 2012 Ja Boga to mam w sercu, a nie w kościele i żaden adwokat (czyt. ksiądz)mi nie jest mi do niczego potrzebny. Żyję zgodnie z własnym sumieniem i moim celem jest tak żyć by nikt przeze mnie nie płakał. AMEN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 16, 2012 nie o to chodzi...tacy sami nawiedzeni sa w innych hm frakcjach czy odlamach chrześcijaństwa jak rónież innych religii. niestety ale, również za sprawą błędów Kościoła, hierarchów określenie "prawdziwy katolik" właśnie idealnie pasuje do tych ludzi, jest określeniem negatywnym na równi z katol a prawdziwy katolik powinien być określeniem pozytywnym, coś do czego powinno się dążyć, krótko mówiąc człowiek dobry, uczciy, prawy... a ci an pogrzebie, obrocy krzyża z krakowskiego przedmiescia to idealnie się wpasowują w ten negatywny stereotyp IDEALNEGO KATOLIKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cotynato tato Napisano Luty 16, 2012 Yourwalentineeeeeeeeee witamy kolejną tepote na kafe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Kokardą 0 Napisano Luty 16, 2012 Tak właśnie przypuszczałam że ksiądz podsumuje jakoś to całe buractwo, niestety po takich spływa to jak po kaczce i sądząc po kafeterii nikt sie nie przejął :o pewnie nie dosłyszeli albo zrozumieli to tak jak chcieli - czyli jako zachętę do dalszego rzucania kamieni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 16, 2012 wiecie ze obcokrajowcy, że polak ma wlasnie taki stereotyp? tak nas widza za granicą ? dokladnie tak jak tych na tym pogrzebie i na krakowskim przedmieściu nas świat widzi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zumba Napisano Luty 16, 2012 Masz rację,sami go sobie wyrobiliśmy, niestety:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca6969 0 Napisano Luty 17, 2012 wiecie ze obcokrajowcy, że polak ma wlasnie taki stereotyp? tak nas widza za granicą ? dokladnie tak jak tych na tym pogrzebie i na krakowskim przedmieściu nas świat widz od razu widac ze jestes zwyklym wiesniakiem i nigdzie nie byles i gowno wiesz co nas widza za granica? jak o nas nikt nie wie bo o nas za granica sie nie mowi nawet pogody sie nie pokazuje z naszej stolicy bo po h u j ?? co ty myslisz ze pokazuje sie krakowskie przedmiescie gdzies? polacy ogolnie to jest narod wiesniacki biedacy i tacy tez w wiekszosci wyjezdzaja za chlebem za granice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 17, 2012 w mediach było za granicą popisy obronców krzyża:D i te ozołomy załoniły pozytywne reakcje po tej tragedii...czyli ogólnopolska żałoba bla bla bla...a w emdiach zagranicznych pokazywali to co opisałem powyżej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca6969 0 Napisano Luty 17, 2012 pierdolisz kurwa herezje w mediach zagranicznych nawet nie pokazuja pogody z warszawy pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach