Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już tylko błękit

Inna niż rówieśnicy

Polecane posty

Gość Już tylko błękit

Mam 23 lata i już od kilku lat widzę olbrzymią różnicę między sobą a rówieśnikami. Jestem jakaś poważniejsza, bardziej zamknięta w sobie, dojrzałsza psyhicznie,nie należę do osób towarzyskich i rozrywkowych, powiadają też, że jestem cicha i delikatna. Nudzą mnie imprezy, głupie kawały, hałaśliwi ludzie, którzy za wszelką cenę chcą zwrócić na siebie uwagę... I kurcze, źle mi z tym wszystkim:( Jestem taka dziwna, niedopasowana, źle się czuję we własnej skórze, że mam już siebie dość... Czemu jestem taka wrażliwa?

Gość caspar house
Doceniam powagę i intelekt w tak mlodym wieku ale uwierz mi że jeszcze na wszystko przyjdzie pora....poobserwuj tu rozmaitych idiotow i idiotki to od razu "się wyluzujesz":classic_cool:

Gość Już tylko błękit
psychicznie' - zjadło mi literkę;)

Gość ech..............
Wyjdź za mnie :) A tak na serio Ja tak mam od dziecka i żyje. Typowy 4 ścianowiec. Nie pije nie pali nie ćpa. Nie byłem na własnej studniówce. Mi akurat nie jest z tym źle. I nie czuje się źle we własnej skórze co najwyżej moje wady fizyczne mi doskwierają. Pytanie nr jeden gdzie sie podziewają takie dziewczyny jak ty?? Bo jak ja tylko w 4 ścianach albo latam po polsce to kiepsko....

Gość heheeheh
ech mam tak samo ze sie czuje jakas aspoleczna az:p

Gość ech..............
O właśnie wyluzuj........... jak mnie to słowo wkurwia.... Wyluzuj napij się.. choć sie pobawić...

Gość Już tylko błękit
Dodam też,że w zasadzie to normalnie funkcjonuję tylko w nocy....mam uzębienie charakterystyczne dla drapieżników...smakuje mi najbardziej krwiste i surowe mięso.Najwygodniej śpi mi się w trumnie za dnia:) Co tego może być?

Gość kukakaracza...:
zawsze znjadzie się jakis głupi podszyw😠

Gość Już tylko błękit
Takie dziewczyny można spotkać wszędzie, z tym, że nie od razu je zobaczysz w tłumie. Trzeba wiele cierpliwości, żeby trafić na taką samotnicę;)

Gość ech..............
PROŚBA JAK SIĘ WYPOWIADACIE TO DAJCIE ZNAĆ GDZIE WAS SPOTKAĆ Ale jak to taki sam typ jak ja to pewnie nigdzie chyba że w pracy / uczelni

Gość kukakaracza...:
czeko czeko czeko lada......

Gość heheeheh
w necie spotkasz:classic_cool:

Gość kukakaracza...:
ej ! podszyw! :D pacz -masz nick-PODSZYW:d

Gość Już tylko błękit
Ja piję tylko okazyjnie, nie znam się jednak zbyt na trunkach i ludzie mają mnie za świętoszkę. A ja po prostu taka jestem - poważna, wszystko przeżywająca w sobie, psychicznie "starsza" od rówieśników. Mam poukładane w głowie, a szaleństwa nie łączę z imprezowaniem i wygłupami. Wolę zabawę w kameralnym gronie, podróże, spacery, rozmowy w przytulnej kafejce...

Gość ech..............
Ja tylko sie raczej martwie o to żę jakbym był z kobieta podobną do ciebie to prędzej czy później jedno by wysiadło. Jedno w swoim koncie 2 gie w 2 gim. 2 nudne osobniki. Może trzeba się pomieszać i tobie trzeba faceta co będzie cię wyciągał na świat i mi podobnie... Ciul wie

Gość Już tylko błękit
Nie żebym negowała potrzebę wyszumienia się za młodu, ale mam wrażenie, że każdy, kto jest choć trochę spokojniejszy i preferuje inny tryb życia, narażony jest na złośliwości ze strony reszty, która uważa go za dziwaka i nudziarza...

Gość kukakaracza...:
albo ,że uważa się za kogoś lepszego:(

Gość Już tylko błękit
Lepszego? Nie uważam się za lepszą - moja spokojność wbrew temu, co piszę, stanowi dla mnie problem. Wstydzę się tego, że jestem taka poważna i nieśmiała. Brak mi wciąż luzu... zupełnie tak jakbym nigdy nie była młoda:(

Gość Już tylko błękit
Tańczę czasem nago na balkonie w świetle księżyca....lubię też w jego promieniach się opalać.A Wy?:classic_cool:

Gość Saperka 69
Też kiedyś taka byłam. Ale zmieniłam się jak przespałam się z facetem! Teraz mam 19lat i wszystkie imprezy są moje zawsze rządze i jest zajebiscie!

Gość Idź spać już!
A ty co tu za łajno wklejasz????

Gość Saperka 69
Na żadnej imprezce nie żadnemu nie przepuszczę i każdemu popuszczę!!:classic_cool:

Gość łohahahaha
Saperka 69-nie tyle rządzisz swoim...co właściwie rozporządzasz.:)

Gość Już tylko błękit
Najbardziej martwi mnie to, że większość usłyszanych kawałów w ogóle nie wywołuje we mnie śmiechu. Już nie wiem czy to depresja czy taka natura... zbyt szybko dorosłam i źle mi z tym :(

Gość Saperka 69
Słaby podszyw! Pisze poprostu prawdę jak było ze mną

Gość ech..............
A na co dzien co robisz studiujesz ?? Mi to jakoś nie przeszkadza po prostu alien w spoleczeństwie do którego nagle znajdują się ludzie jak potrzebują pomocy / dorady.

Gość Saperka 69
Poprostu taka już jesteś, taka Twoja natura. Ale jeśli Ci z tym źle to się poprostu zmien i tyle a jak dobrze to miej wyjebane i bądź sobą!

Gość też jestem...
raczej zamknięta w sobie i szybciej dojrzałam no i co z tego? Mnóstwo jest takich ludzi, tylko oni też siedzą w 4 ścianach, także trudno jest na nich trafić. Poza tym nie gadaj, że Ci ciężko, każdemu kto z trudem poznaje wartościowych dla siebie ludzi jest ciężko. Ale ja np. nie mam tak, że otoczenie mnie nie akceptuje. Umiem się napić, umiem wyjść do pubu (nie mylić z klubem), umiem być otwarta i emanować poczuciem humoru. Ale żeby to wyszło ze skrytego człowieka, trzeba odpowiednich ludzi. I może 'wyluzuj' wkurwia z ust imprezowiczów opierających swoje życie na alkoholu i drogich ciuchach, ale ja Ci mogę powiedzieć to słowo w innym kontekście. Po prostu zacznij podchodzić do życia zupełnie na luzie. Przejmuj się tym czym warto się przejmować, a resztę zostaw w tyle, żyj ze sobą w zgodzie, naucz się siebie kochać. Patrz na zycie z dystansem i humorem oraz odpowiednią dawką ironii i będzie od razu łatwiej

Gość Już tylko błękit
Studiuję i pracuję:) Też jestem totalnym alienem - kocham samotność, tylko w ciszy potrafię realizować swoje koncepcje. Właściwie od zawsze tak było - mało przebywałam z ludźmi w moim wieku, nużyły mnie ich pogaduchy, choć, oczywiście, mieli do nich prawo i wiele bym dała, żeby też podchodzić do wszystkiego tak beztrosko...