Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

co o tym sądzicie?

Polecane posty

-prawie codziennie zamykam sie w lazience jak wszyscy juz spia i placze -juz dwa razy sie okaleczalam(pierwszy raz cyrklem,a ostatnio mocniej nozem) -mam napady obzarstwa,zdarza mi sie jesc bardzo szybko ,nawet mimo tego ze juz nie moge (opakowania kryje po szufladach) -2 razy wywolalam wymioty po jedzeniu -mysle czesto o tym ,ze dobrze by bylo gdybym umarla ,mam mysli samobojcze ,ale boje sie poki co sie zabic -czuje sie do niczego ,nie widze juz sensu,mysle ,ze juz nic dobrego mnie nie spotka, bo jestem zerem -bardzo czesto czuje sie senna -przestajem i powoli zalezec na wszystkim -siegam czesciej po alkohol -mysle o tym ,aby znalezc sie w psychiatryku i miec swiety spokoj -rozmawiam sama ze soba -coraz czesciej czuje smutek,nawet swrod ludzi -czuje jak zycie ucieka mi przez palce i nie potrafie zebrac sie w kupe Co sie ze mna dzieje? pomocy;(

Gość depresia jest wyleczalna
nie będzie łatwo ale da się :)

Gość Lenxi
Nawet nie wiesz jak doskonale Cię rozumiem.. Ale nie zrozumie nas nikt, kto nie przeżył tego co my przeżywamy:(

czy myslicie ze to depresja albo jej poczatki?;( Lenxi ,niestety:(

Gość Lenxi
to jest depresja, ale też kwestia naszych osobowości. Mam dni, że wszytsko uklada się cudownie, a ja mam takiego dola, że żyć sie nie chce. Wyje bez powodu... Czego ja już nie próbowałam żeby się z tego wyleczyć..

ja nawet nie mam nikogo abym mogla powiedziec;( rodzice odpadaja ,nie zrozumieja;(