Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cholernie_zazdrosna25

tarczyca trzesace sie rece

Polecane posty

sorry ze tutaj pisze, ale na tematyce zdrowotnej nikt nie odp a wiec.. strasznie trzesa mi sie rece, nie stresuje sie zbytnio niczym wiec nie sadze ze to na tle nerwowym. gdy ktos zauwazy ze mi sie trzesa a zdarza sie to dosc czesto bo pracuje jako fryzjerka i klienci zauwazaja ze sie telepie to jest jeszcze gorzej. slyszalam ze to moze bys zwiazane z nadczynnoscia tarczycy. jakie badania sa na to? czy jak pojde do lekarza rodzinnego skieruje mnie na nie?

Gość masz jakies inne objawy
jak nerwowość, chudnięcie, kołatanie serca?

Gość kasiurka
Idź do ogólnego.On da Ci skierowanie na TSH.Jak odbierzesz wyniki to są tam normy i sobie sprawdzisz.Jak coś nie tak będzie to idź znów do ogólnego po skierowanie do endokrynologa. No chyba,że chcesz szybciej to idź prywanie ;) Skąd jesteś?Ile masz lat? Ja z dolnosląskiego.Leczę się na niedoczynność od 34 lat...

Gość kasiurka
Ehm...miało być...od 4 lat....

Gość no ja sie 5 lat
Mnie to wyglada na fobie spoleczna. Moze tak ci sie tylko wydaje, ze sie nie stresujesz, ale skoro rece trzesa sie bardziej gdy ktos to zauwazy to moze to byc fobia spoleczna.

Gość oskodfdkfdkfd
Mi też się trzęsą ręce, nawet jak jestem sama, np. robię zdjęcie telefonem i nie mogę nacisnąć przycisku, żeby nie było rozmazane:> do tego mam uderzenia gorąca, ciągle chodzę głodna,a to co zjem zaraz wydalam:(, nie mogę w nocy spać...też podejrzewam, że to tarczyca, zwł. że w zamierzchłych czasach gimnazjum byłam u endokrynologa i coś tam było nie tak. Ciągle się wybieram do lekarza i nie znajduje czasu, ale tak się nie da żyć na dłuższą metę, tobie też radzę jak najszybszą wizytę, pozdrawiam:)