Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

co robic jesli tak czuje??

Polecane posty

Gość smutna104

kiedys chlopaki uwazali mnie za łądna chcieli sie spotykać to za bardzo nie chcialam zwiazku a teraz w sumie nic sie nie zmieniłam ale nie czuje juz zainteresowania swoja osoba jest mi strasznie smutno z tego powodu bo chcialabym miec faceta z którym mogłabym pogadać o wszystkim, poczuc taka bliskosc ale czuje ze nie zasługuję. nikt sie mna nie interesuje juz nawet przestaje wierzyc ze ''ladna'' jestem...czuje sie taka nudnA ze juz nawet nie myślę ze moze cos sie zminic... czemu tak jest?? jak mozna to zmienic??

Gość fesss
to zrób coś z tym!!! Nie siedź ma kafeterii tylko wyjdź gdzieś i spotkaj się z ludźmi !!!:D

Gość smutna104
o to chodzi ze wychodze, chodze na imprezy ale i tak beznadziejnie sie czuje pod tym wzgledem bo czuje jakbym byla nudna i niewidzialna:(

Gość smutna104
jacie jeszcze jakies rady??? prosze o pomoc.. widze ze nawet nie umiem zainteresowac innych moim tematem:(

Gość sa tacy. Ja tak mam , bo ciagl
tylko szukam pracy, wiec tak mam A z facetem to tez trzeba mu poswiecac czas, uwage itp itd, wiec tak nie martw sie, ze go nie ma

Gość smutna104
tylko ze ja czuje ze nie umiealby nawet takiego faceta ktory mi sie podoba soba zainteresowac bo czuje sie do niczego:( i nie wiem co z tym zrobic a bardzo potrzebuje bliskosci takiej akceptacji zebym mogla byc soba

Gość cotojest
Najpierw chyba dobrze by było abyś zaakceptowała sama siebie taką jaką jesteś... aby ten poziom własnej wartości był nieco wyższy. Bo uzależnienie poczucia własnej wartości od innej osoby bywa niebezpieczne. Wiem, bo sam tak mam.

Gość smutna104
tylko ciezko to uczynic kiedy wiesz ze malo kto sie Toba interesuje bo czujez ze nudzisz innych

Gość cotojest
Wiesz.. ludzie powinni nas akceptować takimi jacy jesteśmy.

Gość smutna104
co mi z tego, moze i mnie akceptuja ale czuej ze nei umiem zainteresowac swoja osoba faceta