Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I4 Phones

Nocne moczenie się...zwłaszcza po alkoholu!

Polecane posty

Gość suchyporanek
Stanowczo nie warto czekac, bo moczenie nocne można leczyć, a bagatelizowane może jeszcze pogłębić problem. Na naszej stronie przygotowalismy wszystkie potrzebne informacji właśnie aby problem moczenia nocnego nie był tabu i aby kazdy mógł te informacje przeczytać. pozdrawiam przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl

Gość Lamartyna
Dzięki za ten temat, bo też jestem matką dziecka, które się moczy. Właśnie dzisiaj nas to spotkało i po przebraniu łóżka zamiast wracać do spania usiadłam do komputera i szukam porady :( bo szczerze mówiąc, mam już dość. Do jakiego lekarza wybrać się z dzieckiem?

Gość suchyporanek
Można udać się do lekarza pediatry, który przekieruje nas do odpowiendiego specjalisty. Można również tak jak pisałam wcześniej wejśc na naszą stronę i znaleźć placówkę specjalistyczną dogodnie zlokalizowaną http://suchyporanek.pl/znajdz-lekarza. pozdrawiam przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl

Gość kochamsikac
Ja tam bym się ciszyła bo możesz sikać w nocy i rozkoszować sie.spaniem w kałuży sikow i wytlumaczyc sie ze nie trzymasz moczu ja tam bym tak chciala miec

Gość gość
mozg masz juz zjarany alkoholem ,przestajesz pic albo szyj pod siebie,jezeli niepijesz,to lekarz sie klania i niema to tamto

Gość suchyporanek
Wiele osób nie rozumie, że moczenie nocne to choroba, którą warto potraktować poważnie bo może być objawem poważniejszych schorzeń. Zachęcam do przeczytania informacji na naszej stronie, żeby wiedzieć więcej o moczeniu nocnym. Pozdrawiam Przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl

Gość vika85
Myślę, że Wasze dzieci nie moczą się po alkoholu :D temat był założony dla osób dorosłych, jak widać. Kobiety najgorszy chyba problem mają po porodach. Mnie to ominęło po pierwszym ale po drugim już nie było tak miło. Ale zabieg laserem pomógł.

Gość kawałeczek
własnie ja też byłam na zabiegu laserem w www.efecta.eu w częstochowie i jestem zadowolona z tego jak poprawił mi się komfort funkcjonowania. Nawet zwykłe podbiegnięcie wcześniej powodowało, że mógł pojawić się problem, teraz jest zupełnie inaczej.