Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiki miki chuda dupa

pytanie do chudzielców

Polecane posty

mam chude nogi i teraz podczas mrozów zakładałam pod spodnie 2 pary grubych leginsów. Zauważyłam, że to dodawało moim nogom optycznie lepszych kształtów. Teraz już robi się cieplej, wiosną pewnie by mi się dupa pociła. Jakaś alternatywa dla chudych dup jest, czy tylko wszystko dla tych grubych się robi aby im było lepiej? ;/

chude dupy są fajne :) takie powyżej rozmiaru 38 to kobyły, które muszą płacić by je ktoś przedmuchał :D

nosze 38, bo jestem wysoka i 36 ubrania są na mnie za krótkie. Jestem chuda, zawsze mnie to wkurzało i było powodem kompleksów. Teraz mam 23 lata i minimalnie przytyłam ale te nogi nadal nie takie jak powinny być. Dobra wiem, że ludzie mają poważniejsze problemy,. Mi też ich nie brakuje, więc ponarzekałam sobie i już się zamykam.

Gość topgeraa
też jestem chuda, większosc zycia miałam niedowage, teraz mam BMI na skraju normalnosci, ale mam kobiece kształty i rozmiar 36 ale faceci lecą na mnie a nie na moje pulchne koleżanki, dziwne że sie mówi"prawdziwe kobiety mają krągłosci" itp...a prawda jest taka że szczupłe laski są najlepsze i nie trzxeba tego zachwalać, a tuczniki musza sie dowartosciowywac

Laski myślą, że faceci lecą na kości ale tak nie jest. Może wizualnie nawet im się podobaja takie chudziy (na pewno nie szkielety) ale uważam, że taka kobieta pełniejsza jest w stanie zaoferować więcej facetowi przyjemności. No cóż, nie ma to jak znac swoją wartość ;/

wiem na mnie też lecą... Niby jestem atrakcyjna, paradoks polega na tym, że aby faktycznie byc atrakcyjną, to musiałabym się najpierw tak czuć. Sam wygląd to nie wszystko, kiedy głowa nie ta ;/ ale zrzędzę omg...

Gość topgeraa
no ja sie czuje atrakcyjna :) skoro kaszaloty rozmiar 46 i 48 czują sie sexy to ja tym bardziej mam prawo, owszem seksualnie lepsze są grubsze, bo chude są czyste, eteryczne, a grube to sama wulgarność i chuć, nic tylko je pruć!