Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modka smrodka

Austrowęgry są okej ale

Polecane posty

Gość modka smrodka

Ałstrowągry podlegają cenzurze:D

Gość sraka_ praptaka..
Są niepoprawne politycznie, a może estetycznie??

Gość zawiedziona tym co sie stało
no a tam wkleiłam wierszyk:( czyżby skasowanie tematu to był może znak, że wierszyka nie powinien oglądac pra(ptak) ?

Gość zawiedziona tym co sie stało
próba nr. 2 :classic_cool: Pisywał raz na forum kobiecym fraszki dla hecy i podszywy dla żartu pewien młodzieniec sędziwy choć ciągle jeszcze żywy i pełen hartu (albo chartów jak wolisz):classic_cool:

Gość sraka_ praptaka...
Czy wierszyk naruszał czyjeś dobre imię? Był sprośny, wulgarny i kudłaty?? Ścigasz się o pierwsze miejsce w rankingu kasowalności? :)

Gość hot 41 :D
albo lepiej pisał teksty dla jaj facet stary jak nasz kraj :classic_cool:

Gość sraka_ praptaka...
Udało się :) przeczytałem!! RE: Pewnego razu w Warszawie, Czkała aż tak ciekawie, Że Ci, co nie rozumieli, Od razu usunąć ją chcieli, Gdyż oni pisali koślawie

Gość hot 51
naturalnie nie mam nic do Twojego wieku jednak rozbawiło mnie dawne żachnięcie w tym temacie dlategom się tego uczepiła niczym rzep rzucony przez sossssa zalotnie w kierunku białogłowy o włosach jasnych jak węgiel :)

Gość nasty 60
ej a w ogole dzisiaj wymyśliłam coś niesamowitego czego pewnie nie widziałeś na tamtej stronie zaraz zapodam jestem z siebie dumna ale jak sie okaże że juuz było to bedzie .........:(

Gość sól w butach
:classic_cool:

Gość klaskanie w mroku
A właśnie!! Zinterpretuj!! Sniło mi się, że jesteś moją przełożoną w pracy i wypisujesz mi papiery na delegację.

Gość klaskanie w mroku
sól w butach - cooooooooooooooool

Gość sól w butach
ta sól przyszła mi do głowy jak jechałam i miałam osolone buty :O pół wieliczki sypią na te uliczki :O czarne buty mam w białych ciapkach :O cholera no! 😠 w Krakowie jak rozumiem nie ma takich problemów :classic_cool: jak również bóle sutuf

Gość wół w polach
ah ja wypisywałam to może znak, że wkrótce nagle dostanę dobrą posadę ? :D albo Ty zostaniesz zdegradowany :classic_cool: a jak wyglądałam? ja miałam przykry sen dziś :(

Gość sraka_ praptaka..
Ale co z moim snem?? W Krakowie śnieg zasysa wszystkie dźwięki ( tak odkryłem właśnie). Soli w atmosferze u nas dostatek. Wszak Wieliczka to przedmieścia Krakowa.

Gość sraka_ praptaka...
Byłaś bardzo władcza i zachowywałaś chłodny, służbowy dystans. Wyglądu nie pamiętam :( , ale w jakiś dziwny, właściwy tylko snom sposób, wiedziałem, że to Ty.

Gość sokoli wzrok ogoli krok
no jak to tzo? przecie zinterpretowałam tak jakoś banalnie co prawda... a teraz mniej banananlnie: sen ten oznaczał: nie schodź na drugi pokład, Rose jest uwięziona w kotłowni, Jack ukradł Szmaragd :classic_cool:

Gość sraka_ praptaka..
a teraz de serek, wisienka na torcie, cream de la cream...: SYPAŁ RYCZĄC BO MIAŁ PRZÓD NA WALE.

Gość kokota ma psa
no fajne fajne :classic_cool: a, że się tak spytam dyskretnie będąc w temacie pał , oglądałeś tajemnice brokeback mountain w walentynki?:D

Gość strażnik teksasu..
Oglądam tylko własne produkcje :D A TY?

Gość kokota ma psa
mnie niestety nie zakwalifikowali do produkcji gejoskiej:( zresztą nie byłoby na tzo popaczeć a oglądałeś może film pt."niebieski" ?

Gość sraka_ praptaka..
Całą trylogię plus Dekalog. Dlaczego pytasz?

Gość Mops z gila
a w sumie nie wiem co :D ale wiesz może gdzie można obejrzeć w necie? bo mam taką 'prace domową' :O facet stwierdził, że to film ogólnodostępny... albo wiesz moze jak sie nazywał ten chlopak w pierwszej scenie? tzn 3? :classic_cool:

Gość Mops z gila
tzn nie wiem po co... tak ogolnie sprawdzam ogarnięcie tematu :classic_cool: a piknik pod wiszącą skałą?

Gość sraka_ praptaka..
Ten, który ukradł łańcuszek z krzyżykiem? Film napewno da się ś z netu. Studiujesz filmozoologię?

Gość sraka_ praptaka..
Piknik mi się bardzo podobał, ale było to wiele lat temu i prawdę mówiąc mało pamiętam. Polecam "Bez lęku" tegoż reżysera również.

Gość gips z mola
no własnie wolałabym nie ściągać :P głupi megaupload a raczej stany co oni mają do europejskich filmów przecież nie czerpią z tego korzysci :O 😠 nie mogę powiedzieć co studiuje, bo Główny Inspektor O...pogrozi paluszkiem :classic_cool: :D

Gość gips z mola
dopiero niedawno zorientowałam sie, że przecież piknik jest z Ałstralii...dziwne takie mgliste krajobrazy a ten kraj wydaje sie taki słoneczny pogodny... tuż po obejrzeniu dlugo przeżywałam i nawet śniło mi sie zakończenie czy coś, ale bez zakończenia dużo lepszy... a o czym jest 'bez lęku" ? tzn bardziej mnie interesuje Forma niż Treść

Gość Giodo
Obserwuję Was stale. Cieszę się, ze się pilnujecie. Chłopak na imię ma Serge. Ale Ty to sprawdź. Pewności nie mam.

Gość PanBuk
Jeff Bridges uważa, że jest mną. - truizm i spłaszczenie. Wypalenie raczej. Zabawy formą brak. Bardzo blisko ziemi, choć.... Jak interesujesz się formą to obejrzyj: "Biegnij, Lola biegnij" T. Tykwera