Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modka smrodka

Austrowęgry są okej ale

Polecane posty

Gość niania frania...
Guillame cos tam go grał? to jakiś niezbyt świeży...tamten był młody ... chociaż jak film jest z 94 to pewnie ten nastolatek to juz teraz dziadek... :( a serial "Dom"? :D

Gość BanPuk
formą tzn. może źle to nazwałam, lubię filmy gdzie jest mało gadania a dużo krajobrazów, zresztą jak i w życiu :D ale też nie jakieś przeintelektualizowane... to z lolą chyba cos kojarze jednak jesl bylo amerykanskie to pewnie wylaczyłam :O

Gość BanPuk
zmieniając na lżejszy klimat, dzisiaj widziałam w tvp2 jakis dokument o murzynach mówiących po chińsku :D

Gość Tita nick
Tom Tykwer był Niemcem. Cieszę się, że również kochasz produkcje amerykańskiej kinematografii :D

Gość Pilnik pod pachnąca s(KAŁ)ą
równie głębokie uczucie żywię do najnowszych polskich produkcji :) te komedie romantyczne na miare stanów...powinnismy mieć swoje POllywood

Gość kto jest projekt?
strażnik to jakis nudziarz :D czytam jego tematy tylko ze względu na: a) Twoje śmieszne podszywy b) jego oburzenie podszywamy wywołane :D ja jednak nie bede dyskutować o reżyserach, ponieważ w ogóle sie na tym nie znam :D tzn nie odróżniam tego co należy do zadan reżysera co do producenta a co do montażysty :D ale z polskich podobał mi sie. np panna nikt. tzn na dlugo zapadł mi w pamieci :)

Gość Fakundo Arana...
łojej jaka szkoda, że już odpływasz w krainy lodem nieskute... to może i ja sie udam na spoczynek Niech rododendronu kwiat wprowadzi Cie w oniryczny świat :) Pa Kąda Ana